Emirates: Ταξίδι στο Ντουμπάι με δώρο είσοδο στο φημισμένο waterpark Aquaventure

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά κάνοντας κράτηση για την πτήση τους προς Ντουμπάι από την 1η Ιουνίου έως τις 15 Ιουνίου 2021 σε οποιαδήποτε κατηγορία θέσης για ταξίδια από 1 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Emirates παρουσιάζει μία μοναδική προσφορά για τους ταξιδιώτες που σχεδιάζουν τις διακοπές τους στο Ντουμπάι αυτό το καλοκαίρι. Κάθε εισιτήριο της Emirates που αγοράζεται από την 1η έως τις 15 Ιουνίου για ταξίδια έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 θα περιλαμβάνει μια ολοήμερη κάρτα για το waterpark Aquaventure και το ενυδρείο The Lost Chambers – δύο από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της πόλης. Για να είναι έγκυρη η προσφορά, οι πελάτες θα πρέπει να κλείσουν το ταξίδι τους στο emirates.com με κωδικό προσφοράς AQUADAY ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων που συμμετέχουν σε αυτήν την καμπάνια. Οι ναύλοι από Αθήνα προς Ντουμπάι ξεκινούν από τα 479.

Το Aquaventure Waterpark φιλοξενεί διάσημες, βραβευμένες διαδρομές και αξιοθέατα σε μια μεγάλη ιδιωτική παραλία άνω του ενός χιλιομέτρου, με υπέροχες νεροτσουλήθρες και παιδικές χαρές. Ζήστε την μοναδική εμπειρία της δημοφιλούς νεροτσουλήθρας Leap of Faith, που αποτελείται από έναν διαφανή σωλήνα μήκους 27,5 μέτρων που περιβάλλεται από καρχαρίες και ψάρια, ή δοκιμάστε δραστηριότητες που ανεβάζουν στην αδρεναλίνη, όπως εναέρια τροχαλία πάνω από όλο το πάρκο. Οι λάτρεις των περιπετειών μπορούν επίσης να κολυμπήσουν με ασφάλεια περιτριγυρισμένοι από καρχαρίες ή να ταΐσουν τα φιλικά σαλάχια. Οι επισκέπτες του Atlantis Aquaventure μπορούν να απολαύσουν συνολικά 34 παιχνίδια για ενήλικες, παιδιά και οικογένειες καθώς και αξιοθέατα.

Περάστε χρόνο περιτριγυρισμένοι από θαλάσσια ζώα καθώς περπατάτε μέσα από τις γυάλινες σήραγγες του ενυδρείου The Lost Chambers στο Atlantis, The Palm. Θαυμάστε τους καρχαρίες, τα σαλάχια, τα πιράνχα, τους αστακούς και τους μικροσκοπικούς ιππόκαμπους καθώς και πολλά ακόμα ζώα που μπορείτε να ανακαλύψετε ταξιδεύοντας σε αυτόν τον υποβρύχιο κόσμο. Σε μία εμπειρία που θυμίζει ταξίδι στην χαμένη Ατλαντίδα, οι υποβρύχιες σήραγγες θα οδηγήσουν τους επισκέπτες σε έναν χαμένο πολιτισμό, με ναυάγια και ερείπια. Τέλος, σε 10 όμορφα δωμάτια μπορείτε να δείτε μια εξαιρετικά πολύχρωμη συλλογή που παρουσιάζει την υποθαλάσσια ζωή.

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά κάνοντας κράτηση για την πτήση τους προς Ντουμπάι από την 1η Ιουνίου έως τις 15 Ιουνίου 2021 σε οποιαδήποτε κατηγορία θέσης για ταξίδια από 1 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2021. Με το δωρεάν εισιτήριο για το Aquaventure Waterpark και το ενυδρείο The Lost Chambers Aquarium οι επισκέπτες δικαιούνται πλήρη είσοδο κατά τις ώρες λειτουργίας των εγκαταστάσεων (το waterpark είναι ανοιχτό από τις 10 π.μ. έως το ηλιοβασίλεμα, ενυδρείο ανοιχτό από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.).

Η Emirates ξεκίνησε να πετάει ξανά με ασφάλεια σε περισσότερους από 90 προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυο της. Ο σύγχρονος κόμβος της αεροπορικής εταιρείας, το Ντουμπάι, παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών και ενδιάμεσων προορισμών στον κόσμο. Από τις ηλιόλουστες παραλίες έως τις υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής, το Ντουμπάι προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών παγκόσμιας κλάσης. Επιπλέον, ήταν μία από τις πρώτες πόλεις του κόσμου που έλαβε τη σφραγίδα Safe Travels από το World Travel and Tourism Council (WTTC) – το οποίο υποστηρίζει τα ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά μέτρα του Ντουμπάι για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών.

Η αεροπορική εταιρεία φημίζεται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης που διαθέτει σε όλες τις κατηγορίες. Οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν σε περισσότερα από 4.500 κανάλια (κατά παραγγελία) στο ice – το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας και να απολαύσουν τοπικά εμπνευσμένα γεύματα που προετοιμάζονται από εξειδικευμένους σεφ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ