Με τη “βαλίτσα στο χέρι” έμειναν οι Βρετανοί, ύστερα από το “ΟΧΙ” της Ελλάδας!

Σύμφωνα με τα Βρετανικά ΜΜΕ, EasyJet, TUI, Ryanair, Jet2 και British Airways ακύρωσαν όλα τα ταξιδιωτικά πακέτα και τις πτήσεις προς την Ελλάδα

Η απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης να “κλείσει τα σύνορα” για τους Βρετανούς τουρίστες, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, οδήγησε σε μαζικέ ακυρώσεις και αλλαγές στο πρόγραμμα των Βρετανών οι οποίοι είχαν αποφασίσει να επισκεφθούν μαζικά τη χώρα μας.

Είναι ενδεικτικό ότι τις τελευταίες μέρες οι κάτοικοι της Βρετανίας είχαν στην κυριολεξία “ρίξει τους σέρβερ” αναζητώντας προορισμούς για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Σύμφωνα με τα στοιχεία από ταξιδιωτικά site και πρακτορεία, Ελλάδα και Κροατία θα μονοπωλούσαν φέτος τις “ορδές” των τουριστών από την Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με τα Βρετανικά ΜΜΕ, EasyJet, TUI, Ryanair, Jet2 και British Airways ακύρωσαν όλα τα ταξιδιωτικά πακέτα και τις πτήσεις προς την Ελλάδα. Οι αεροπορικές εταιρείες αναγκάστηκαν όπως γράφουν να πάρουν την απόφαση αυτή μετά την ανακοίνωση της ελληνικής κυβέρνησης ότι παρατείνει την απαγόρευση εισόδου στην χώρα από τους Βρετανούς έως τις 15 Ιουλίου.

Όλοι πίστευαν ότι οι απαγορεύσεις θα αρθούν από αύριο. Σύμφωνα με την Mirror, TUI, Jet2, Ryanair, British Airways και easyJet ακύρωσαν τις διακοπές χιλιάδων Βρετανών στην Ελλάδα. 

Εκπρόσωπος της easyJet δήλωσε: «Μετά την ανακοίνωση των ελληνικών αρχών, θα επανεξετάσουμε το πρόγραμμα πτήσεων και θα ενημερωθούν οι πελάτες μας για όποιες αλλαγές γίνουν για τις επιλογές που θα έχουν είτε με αλλαγή ημερομηνίας ταξιδιού, είτε με voucher, είτε με εξαργύρωση χρημάτων».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ