emea.live: Η CEO της Marketing Greece για την επόμενη ημέρα του ελληνικού τουρισμού

Η Ιωάννα Δρέττα καλεσμένη στο σημερινό emea.live

Το φλέγον ζήτημα του τουρισμού, το οποίο απασχολεί μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας αλλά και δημόσιων και ιδιωτικών φορέων θα τεθεί για μια ακόμη φορά στο “τραπέζι” του αυριανού emea.live, στο οποίο θα είναι καλεσμένη η Ιωάννα Δρέττα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Marketing Greece.

Η κα Δρέττα θα μιλήσει για την τρέχουσα κατάσταση στον τουρισμό, κάνοντας παράλληλα τις προβλέψεις της για τη φετινή σεζόν και εκτιμώντας τις προκλήσεις στις οποίες θα πρέπει να ανταπεξέλθει η χώρα.

Παράλληλα, θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη Marketing Greece, το Discovergreece.com, τη διαδραστική πλατφόρμα που αποτελεί “πυλώνα” προβολής της Ελλάδας, και μελλοντικές ενέργειες, σχέδια και καμπάνιες της.

Σημειώνεται ότι το emea.live συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, επικεφαλής της emea.media, ενώ καθημερινά βρίσκονται μαζί του ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

Η Ιωάννα Δρέττα

Η Ιωάννα Δρέττα είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Harvard, με Master στο Public Administration (MPA). Κατά τη διάρκεια της 15ετούς επαγγελματικής της πορείας, έχει διατελέσει σε σημαντικές θέσεις ευθύνης, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Αναλαμβάνοντας το management σε ιδιαίτερα σύνθετα επαγγελματικά περιβάλλοντα, κατάφερε να διαχειριστεί με επιτυχία τις προκλήσεις και να καταγράψει εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα τελευταία χρόνια υπηρετεί τον κλάδο του τουρισμού, ενώ τον Ιούνιο 2017 ανέλαβε τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της Marketing Greece.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ