HUAWEI MateBook X Pro και MatePad Pro: Τα ιδανικά εργαλεία για τον επαγγελματία, σε τιμές «Black Friday»

Με δύο κορυφαίας ποιότητας προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές, η HUAWEI δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα να αποκτήσει όλα όσα χρειάζεται για να κάνει τη δουλειά του, αλλά και τη ζωή του, πιο εύκολη!

Η περίοδος του lockdown, για την πλειοψηφία των επαγγελματιών – επιχειρηματιών σημαίνει εργασία από το σπίτι και κατ’ επέκταση πολύωρη προσήλωση σε ένα laptop ή tablet. Πολλές φορές δε, δεδομένου ότι η εκάστοτε συσκευή δεν είχε επιλεχθεί γι’ αυτόν τον σκοπό – ποιος θα περίμενε άλλωστε μια πανδημία; – το lockdown συνεπάγεται με τεχνικά προβλήματα και άγχος, άρα και κόπωση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό λοιπόν, τόσο για το «καλό» του επαγγελματία, όσο και της δουλειάς του, ο εξοπλισμός του να είναι υψηλής ποιότητας, ικανός να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του.

Η Black Friday, αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή για την αναζήτηση και αγορά αυτού του εξοπλισμού, όμως και πάλι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα χαρακτηριστικά, τις λειτουργίες και φυσικά την τιμή. Το «σωστό» laptop ή tablet για τον επαγγελματία, είναι αυτό που θα του προσφέρει άνεση στη χρήση, μεγάλη διάρκεια μπαταρία, και «κρυστάλλινη» οθόνη – μεταξύ άλλων. Τις προδιαγραφές αυτές, και πολλές ακόμα, πληρούν με σιγουριά τα προϊόντα που προσφέρει η HUAWEI σε αυτές τις κατηγορίες.

Η εταιρεία, έχοντας εμπειρία χρόνων στην τεχνολογία και υπηρετώντας πάντα τις ανάγκες των καταναλωτών, ειδικά σε περιόδους κρίσης, έχει καταφέρει να λανσάρει τα κορυφαία σε ποιότητα laptop και tablet, τα οποία μπορεί κανείς να προμηθευτεί αυτή τη Black Friday σε ασυναγώνιστη τιμή. Ο λόγος για τα MateBook X Pro και MatePad Pro, τα οποία με την πρόσφατη προσθήκη τους στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της HUAWEI, ανέβασαν κι άλλο τον πήχη, συνδυάζοντας design, πανίσχυρες επιδόσεις και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αναλυτικότερα, το HUAWEI MateBook X Pro, είναι το πρώτο FullView notebook της αγοράς και,  με πάχος μόλις 14,6 χιλιοστά και βάρος 1,33 κιλά, είναι το ιδανικό εργαλείο για τον επαγγελματία που αναζητά μια φορητή συσκευή. Το λάπτοπ έχει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό, οθόνη αφής 13.9”, σχεδόν ανύπαρκτα bezels και οθόνη Ultra FullView, επομένως πετυχαίνει  την απίστευτη αναλογία οθόνης (screen-to-body ratio) του 91%. Επιπροσθέτως, η Huawei ειδικά σε αυτή τη συσκευή, υιοθετεί το αντισυμβατικό aspect ratio 3:2 καθώς, η αναλογία αυτή προτιμάται όσον αφορά την επαγγελματική χρήση ή τη δημιουργία περιεχομένου, σε σχέση με τις κλασικές wide screens που διαθέτουν οι άλλοι φορητοί υπολογιστές. 

Στον «πυρήνα» του HUAWEI MateBook X Pro βρίσκεται ο 10ης γενιάς επεξεργαστής Intel Core i7-10510U και i5-10210U. Με NVIDIA GeForce MX250 στα 2GB GDDR5. Επομένως, το πανίσχυρο αυτό λάπτοπ μπορεί να ανταπεξέλθει και στις πιο απαιτητικές εργασίες. Στο εσωτερικό του βρίσκονται επίσης δύο ανεμιστήρες Huawei Shark Fin Fans 2.0 για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα, καθώς και ένα έξυπνο σύστημα ψύξης που βοηθά τον υπολογιστή να μπαίνει εναλλάξ σε ενεργητική και παθητική λειτουργία, προκειμένου να μην υπερθερμαίνεται αλλά και να μην παράγει θόρυβο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από εξαιρετικό επαγγελματικό εργαλείο, το MateBook X Pro είναι και μία ιδανική συσκευή για όλη την οικογένεια. Με τετραπλό σύστημα ηχείων, αποδίδει κρυστάλλινο ήχο, ενώ η ανθεκτική μπαταρία 56Wh χαρίζει στο laptop τεράστια αντοχή για απρόσκοπτη χρήση. Διαθέτει αντάπτορα 65 W Type-C για να μπορεί να συνδέεται με διάφορους φορτιστές, ενώ είναι συμβατό και με τη λειτουργία Huawei SuperCharge για να λειτουργεί το ίδιο ως φορτιστής για ορισμένα μοντέλα smartphones.

Με λίγα λόγια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για ψυχαγωγία όσο και για εκπαιδευτικούς σκοπούς, μιας και πλέον μαθητές και φοιτητές αναζητούν κι αυτοί ένα αποδοτικό εργαλείο για να πραγματοποιούν διαδικτυακά τα μαθήματά τους. Το HUAWEI MateBook X Pro, διατίθεται σε προσφορά έως τις 27/11 στην ασυναγώνιστη τιμή των 1.599 ευρώ.

Όσον αφορά το Huawei MatePad Pro, αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές είναι ότι πρόκειται για ένα μίνιμαλ, καινοτόμο προϊόν, με οθόνη 10,8 ιντσών και πανίσχυρο επεξεργαστή 7nm Kirin 990, το οποίο πετυχαίνει εκπληκτικές επιδόσεις, χωρίς να εξαντλεί την μπαταρία του. Είναι εξοπλισμένο με κορυφαίο hardware εικόνας και ήχου, για να λειτουργεί άψογα και ως συσκευή ψυχαγωγίας, ενώ χάρη στο λειτουργικό EMUI10, υποστηρίζει τις λειτουργίες Multi-Window, Multi-screen Collaboration και HUAWEI APP Multiplier. Επιπλέον, είναι το πρώτο tablet στον κόσμο που υποστηρίζει wireless φόρτιση και αντίστροφη wireless φόρτιση.

Το «όπλο» του Huawei MatePad Pro, που το καθιστά ιδανική επιλογή για έναν επαγγελματία, είναι το γεγονός ότι συνοδεύεται από γραφίδα M-Pencil και πληκτρολόγιο Smart Magnetic Keyboard, για να μεταμορφώνεται στο λεπτό σε πλήρη φορητό υπολογιστή, για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Η γραφίδα M-Pencil έχει γρήγορη ανταπόκριση στην πίεση και γράφει με εντυπωσιακή ακρίβεια πάνω στη γυάλινη επιφάνεια, συνδέεται με τη συσκευή μέσω Bluetooth, ενώ φορτίζεται αυτομάτως αν τοποθετηθεί στο πάνω μέρος του MatePad Pro. Το Smart Magnetic Keyboard συνδέεται επίσης με το tablet μέσω Bluetooth και διευκολύνει ιδιαίτερα και την εμπειρία συνδεσιμότητας Huawei Share One Hop, αφού ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στη λειτουργία Multi-screen Collaboration πατώντας απλά το κουμπί Shift.

Επίσης, στα «συν» της συσκευής είναι το οκταπύρηνο CPU, το 16πύρηνο Mali-G76 και η διπλοκάναλη μνήμη RAM 8GB LPDDR4X, χάρη στα οποία το MatePad Pro βελτιώνει την απόδοση και τη διάρκεια μπαταρίας, ενώ παράλληλα πιάνει ανεπανάληπτες ταχύτητες στην εκκίνηση εφαρμογών, χωρίς να υπερθερμαίνεται. Τέλος, το MatePad Pro έρχεται με μπαταρία 7250mAh και φορτιστή 20W για γρήγορη φόρτιση, ενώ είναι συμβατό με τη μέθοδο φόρτισης 40W HUAWEI SuperCharge. Η τιμή του για αυτή τη Black Friday είναι στα 599 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αναζητήσουν τα HUAWEI MateBook X Pro και MatePad Pro μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της HUAWEI. Μαζί με αυτά, αξίζει φυσικά να ερευνήσουν όλες τις Huawei Black Friday προσφορές, που δεν περιορίζονται σε laptops και tablets. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ