HUAWEI: Η Black Friday η απόλυτη ευκαιρία να αποκτήσεις ό,τι χρειάζεσαι για αυτό το lockdown

Εργασία, μαθήματα, άθληση ή απλώς ψυχαγωγία; Η τεχνολογία είναι πλέον η λύση σε όλες τις καθημερινές μας ανάγκες

Η πανδημία, το lockdown και γενικότερα οι αυστηροί περιορισμοί και η κοινωνική αποστασιοποίηση, είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα ο πλανήτης, καθώς το δεύτερο «κύμα» διασποράς του κορωνοϊού, κλονίζει για μια ακόμα φορά την καθημερινότητα των ανθρώπων παγκοσμίως, αλλάζοντας τον τρόπο που ζουν, εργάζονται, αθλούνται ή ψυχαγωγούνται.

Αυτή τη στιγμή, σε όλον τον κόσμο, αλλά και στην χώρα μας, οι άνθρωποι προσπαθούν να προσαρμοστούν (ξανά) στις νέες συνθήκες και να παραμείνουν όσο γίνεται ανεπηρεάστοι από τις ραγδαίες αλλαγές. Ο μόνος σύμμαχος τους στην προσπάθεια αυτή, είναι η τεχνολογία. Χωρίς αυτήν, η τηλεργασία θα ήταν αδύνατη και ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων θα «πάγωνε» μπροστά στην πανδημία. Χωρίς αυτήν, οι μαθητές και οι φοιτητές δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν αδιάλειπτα τα μαθήματά τους, ενώ η ψυχαγωγία, η επικοινωνία και η άθληση θα ήταν σχεδόν αδύνατη ή και επικίνδυνη.

Φυσικά, αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι συνειδητοποιούν καθημερινά όλο και περισσότερο, και γι’ αυτό αναμένεται ότι, ως καταναλωτές, θα επιλέγουν από εδώ και στο εξής να επενδύσουν κυρίως σε τεχνολογικά προϊόντα. Από laptop και tablet έως κινητά και άλλα gadgets, ο κόσμος θα επιλέγει πλέον να εξοπλίζεται με τεχνολογικά εργαλεία, καθώς αυτά είναι που θα κάνουν τη ζωή του όχι μόνο πιο εύκολη αλλά και πιο πρακτική και διασκεδαστική. Στο πλαίσιο αυτό, οι καταναλωτές θα αναζητήσουν – και ήδη αναζητούν, ειδικά εν όψει Black Friday – εταιρείες που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν λύσεις σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες. Η HUAWEI είναι το κορυφαίο παράδειγμα τέτοιας εταιρείας.

Πριν ακόμα από την πανδημία, και θέλοντας να προσφέρει εργαλεία που καλύπτουν κάθε ανάγκη, η HUAWEI είχε κυκλοφορήσει ή σχεδίαζε ιδιαίτερα χρηστικές λύσεις για όλη την οικογένεια. Επομένως, τώρα, η εταιρεία είναι έτοιμη να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος που περνά -κυριολεκτικά- όλη του την ημέρα στο σπίτι.

Για παράδειγμα, η HUAWEI έχει λανσάρει τα laptop και τα tablet της με μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα, από πέρυσι, προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες τόσο στους γονείς που εργάζονται από το σπίτι, όσο και στα παιδιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα tablets της εταιρείας έχουν ειδικά χαρακτηριστικά για παιδιά, τα οποία επιτρέπουν τη δημιουργική απασχόληση αλλά και τον γονικό έλεγχο.  Επίσης, η HUAWEI έχει επενδύσει ιδιαίτερα στην κατηγορία των wearables, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν ιδανικό σύμμαχο στην άθληση και την παρακολούθηση της υγείας του χρήστη. Όλα αυτά, συνδυάζονται φυσικά με gadgets, όπως τα ασύρματα ακουστικά ή τα smartwatches, αλλά και τα smartphones της εταιρείας τα οποία στη χώρα μας είναι δημοφιλή εδώ και χρόνια.

Τώρα, λοιπόν, που η τεχνολογία είναι η μόνη λύση, η μόνη επιλογή για να έρθουμε πιο κοντά, να επικοινωνήσουμε και να ζήσουμε όπως πριν, η HUAWEI είναι ένας «προορισμός» στον οποίο αξίζει να επενδύσει κανείς, αποκτώντας εργαλεία για κάθε ανάγκη και στιγμή της ημέρας. Ιδανική αφορμή, αποτελεί η επερχόμενη Black Friday, για την οποία η HUAWEI ετοιμάζει μοναδικές προσφορές και deals που αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. Η εταιρεία, «πιστή» στο ραντεβού της, όπως κάθε χρόνο, αλλά με μεγαλύτερο αίσθημα «ευθύνης» δεδομένων των συνθηκών, υπόσχεται να προσφέρει αυτήν την ημέρα, όλα όσα χρειάζεται ο καταναλωτής – κι ακόμα περισσότερα. Με μεγάλες προσφορές, που θα συνδυάζουν τις τρέχουσες ανάγκες με τις κατεξοχήν επιθυμίες του χρήστη, η HUAWEI θα φέρει «επανάσταση» σε αυτήν την ημέρα προσφορών, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στέκεται στο πλευρό του καταναλωτή, ειδικά σε περιόδους κρίσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ