H εξ αποστάσεως εργασία γίνεται |***|πιο εύκολη με τα devolo powerline

Σε κτίρια ή διαμερίσματα, όπου δεν υπήρξε πρόβλεψη δικτυακής καλωδίωσης, ή σε περιπτώσεις όπου η προσθήκη καλωδίωσης αποτελεί μια ακριβή και κοπιαστική ακόμη και απαγορευτική διαδικασία, τα Powerlines δίνουν την πιο αποτελεσματική λύση παρέχοντας δικτύωση με πολύ υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων

Με τα νέα δεδομένα της καθημερινότητας μας βλέπουμε ότι αρκετοί εργαζόμενοι επιλέγουν να εργάζονται από το σπίτι. Πέρα από την προστασία της υγείας τους, εξοικονομούν χρόνο και χρήμα από τις μετακινήσεις τους και μπορούν να εργάζονται πιο αποδοτικά, αφού διαμορφώνουν το πρόγραμμά τους βάση των αναγκών τους.

Αν είστε από αυτούς που ακόμα δεν έχουν μετατρέψει το σπίτι τους σε χώρο εργασίας σίγουρα υπάρχουν άλλες υποχρεώσεις που πλέον διεκπεραιώνετε ηλεκτρονικά: βίντεο-κλήσεις, εκπαίδευση, αγορές, ενημέρωση, οικονομικές συναλλαγές κ.α.. Για να ανταποκριθείτε πλήρως σε όλες αυτές τις on line υποχρεώσεις, είναι σημαντικό να έχετε μια ισχυρή και πάντα διαθέσιμη όπου τη θέλετε, σύνδεση στο Internet. Ειδικά για όσους δουλεύουν από τη βεράντα ή τον κήπο όπου η σύνδεση συνήθως δεν είναι ιδανική.

Ιnternet σε κάθε χώρο

Η devolo, ηγέτιδα εταιρία στον τομέα των powerlines, έχει την πιο αξιόπιστη λύση για εσάς, με τους προσαρμογείς devolo Magic Powerlines. Πως γίνεται αυτό; Οι προσαρμογείς μεταφέρουν σε κάθε δωμάτιο το σήμα WiFi μέσα από τα καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε έναν προσαρμογέα στο router και έναν δεύτερο στο σημείο που θέλετε να δημιουργήσετε σημείο πρόσβασης στο WiFi. Το δίκτυο μέσω των powerlines μπορεί συνολικά, ανάλογα και με το μέγεθος του σπιτιού, να επεκταθεί σε περισσότερα δωμάτια, με τη χρήση έως και οκτώ προσαρμογέων, με αποτέλεσμα την αδιάκοπη χρήση του Internet σε όλους τους χώρους.

Ιδιαίτερα σε κτίρια ή διαμερίσματα, όπου δεν υπήρξε πρόβλεψη δικτυακής καλωδίωσης, ή σε περιπτώσεις όπου η προσθήκη καλωδίωσης αποτελεί μια ακριβή και κοπιαστική ακόμη και απαγορευτική διαδικασία, τα Powerlines δίνουν την πιο αποτελεσματική λύση παρέχοντας δικτύωση με πολύ υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Οι προσαρμογείς devolo Magic προσφέρουν το πλεονέκτημα ότι η μεταφορά των δεδομένων και του σήματος WiFi δεν παρεμποδίζονται από τοίχους ή πατώματα καθώς χρησιμοποιούν την υπάρχουσα ηλεκτρική καλωδίωση. Ταυτόχρονα, η τυχόν ύπαρξη γειτονικών σημείων πρόσβασης, δεν επηρεάζει τη λειτουργία του δικού σας WiFi.

Η ιδανική θέση για το router και το powerline

Η devolo μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ακόμα και την ιδανική θέση για να τοποθετήσετε το router και τους προσαρμογείς σας. Πρώτα, τοποθετούμε το router σε ένα κεντρικό σημείο στο χώρο που θέλουμε να έχουμε πρόσβαση στο Internet και για καλύτερη λήψη, είναι προτιμότερο να τοποθετείται σε ψηλό σημείο στο χώρο, για παράδειγμα πάνω σε ένα ράφι.

Να σημειώσουμε ότι τον προσαρμογέα powerline τον συνδέετε απευθείας στην πρίζα και όχι μέσω ενός πολύμπριζου. Ιδανικά συνδέστε το devolo powerline απευθείας στην πρίζα του τοίχου και χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη πρίζα του προσαρμογέα για να συνδέσετε εκεί κάποια άλλη πρίζα ή ένα πολύπριζο που ίσως χρειάζεστε. Αν θέλετε να έχετε Internet στην βεράντα ή στον κήπο τότε μπορείτε να συνδέσετε τον προσαρμογέα σε μια εξωτερική πρίζα και να απολαύσετε τις on line δραστηριότητές σας ασύρματα και έξω από το σπίτι.

Ο τέλειος συνδυασμός: Δύναμη powerline με τεχνολογία Mesh- WiFi

Οι προσαρμογείς devolo Magic next διαθέτουν τεχνολογία Mesh Wi-Fi και είναι ακόμα πιο προηγμένοι σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα. Η σύνδεση του router με τα Powerline μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω WPS, απλά πατώντας το αντίστοιχο κουμπί μια φορά στο router και  μια φορά στο Powerline και σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα δημιουργείται ένα δίκτυο WiFi με κοινή SSID. Ένα ακόμα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Mesh, είναι ότι προσφέρει ακόμα πιο ισχυρή σύνδεση WiFi. Τα devolo Magic ενσωματώνουν και τη λειτουργία Access Point Steering (AP-Steering), έτσι ώστε να μπορούν να συνδέουν και να αποσυνδέουν τις συσκευές σας στο πιο ισχυρό σημείο ασύρματης πρόσβασης devolo. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και κατά την μετακίνηση σας από δωμάτιο σε δωμάτιο, ή και όροφο (π.χ. μεζονέτα) η σύνδεση του smartphone, tablet ή του laptop δεν χάνεται.

Ασφάλεια πάνω από όλα

Ένα ακόμα πλεονέκτημα από το οποίο επωφελούνται οι χρήστες κατά την εγκατάσταση και ρύθμιση των προσαρμογέων devolo, είναι η ασφάλεια. Οι νέοι προσαρμογείς devolo Magic βασίζονται στο πρότυπο G.hn συνδέονται αυτόματα μεταξύ τους μετά την τοποθέτησή τους και δημιουργούν απευθείας ένα ισχυρό κρυπτογραφημένο δίκτυο σύμφωνα με το πρότυπο AES 128 Bit (Advanced Encryption Standard). Έτσι, το οικιακό δίκτυο υψηλών ταχυτήτων είναι προστατευμένο από όσους προσπαθήσουν να υποκλέψουν δεδομένα.

Νέα προϊόντα στην οικογένεια Magic

Η devolo πρόσφατα παρουσίασε το νέο devolo Magic 2 WiFi next, που προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό καινοτόμων λειτουργιών Mesh WiFi με την τεχνολογία Powerline. Η νεότερη έκδοση του πρωτόκολλου G.hn και σε συνδυασμό μη την τεχνολογία PLC, δίνουν τη δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων με ταχύτητες έως και 2.400 Mbps, κάνοντας τους προσαρμογείς της σειράς Magic 2 τους γρηγορότερους της αγοράς. Επίσης, το νέο devolo Magic 2 WiFi next υποστηρίζει το Multi-User MIMO και βελτιώνει την απόδοση του WiFi χάρη στην τεχνολογία access point steering. Ενδεικτικά, τα νέα Magic 2 WiFi next υποστηρίζουν λειτουργίες όπως fast roaming, band steering, airtime fairness και config sync.

Cloud Office; Ναι, με την devolo μπορείς!

Θέλετε ένα γρήγορο, ασφαλές και αξιόπιστο γραφείο στο σπίτι; Εξοπλίστε τον χώρο εργασίας σας στο σπίτι με devolo και εργαστείτε ελεύθερα. H σειρά devolo Magic 2 WiFi next φροντίζει για την ασφάλεια και την πάρα πολύ υψηλή ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων. Οι προσαρμογείς devolo Magic είναι συμβατοί με όλα τα router, τις δικτυακές συσκευές, όλους τους προσαρμογείς της σειράς devolo Magic και άλλα προϊόντα που είναι πιστοποιημένα από το HomeGrid Forum.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ