Το νέο iPhone έρχεται μόνο… διαδικτυακά

Σε λίγες μέρες, ο Τιμ Κουκ και οι συνεργάτες του θα εμφανιστούν στις οθόνες όλου του κόσμου και θα παρουσιάσουν το iPhone 12 και μαζί του ένα νέο smartwatch αλλά και το νέο iPad. 

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν αναλυτές και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο την ημερομηνία παρουσίασης του νέου iPhone, για το οποίο η Apple έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες. 

Ακόμα όμως και η Apple δεν μπορεί να νικήσει τον κορωνοϊό και η μεγάλη παρουσίαση για πρώτη φορά δεν θα γίνει από την σκηνή του Κουπερτίνο με χιλιάδες θεατές από κάτω να κρέμονται από τα χείλη του Τιμ Κουκ, αλλά θα γίνει μόνο διαδικτυακά. 

Φυσικά, με την παράδοση που έχει δημιουργήσει η Apple, η παρουσίαση αναμένεται να είναι πολύ πιο εντυπωσιακή και φαντασμαγορική από ένα ακόμα zoom meeting, όμως δεν παύει να αποτελεί μια πρόγευση του κόσμου που έρχεται. 

Σε λίγες μέρες, ο Τιμ Κουκ και οι συνεργάτες του θα εμφανιστούν στις οθόνες όλου του κόσμου και θα παρουσιάσουν το iPhone 12 και μαζί του ένα νέο smartwatch αλλά και το νέο iPad. 

Σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα διαρροές, το νέο iPhone θα ξεχωρίζει από την χαμηλή του τιμή, ενώ φήμες κάνουν λόγο για παρουσίαση 4 νέων smartphones, με το μικρότερο να έχει μέγεθος 5,4 ίντσες (το μικρότερο σύγχρονο iPhone και αυτό που αναμένεται να έχει την χαμηλότερη τιμή), δύο μοντέλα στις 6,1 ίντσες και το iPhone 12 Pro το οποίο θα έρθει στις 6,7 ίντσες. 

Μέχρι πριν από λίγο καιρό είχε αφήσει να εννοηθεί πως το νέο Pro θα έχει ρυθμό ανανέωσης της οθόνης 120 Hz, κάτι όμως που όπως φαίνεται δεν θα δούμε τελικά στα φετινά μοντέλα, καθώς κάτι τέτοιο θα απαιτούσε μεγαλύτερη μπαταρία και τίποτα από όσα έχουν κυκλοφορήσει δεν δείχνουν ότι για το 2020 θα έχουμε αύξηση της χωρητικότητας τους. 

Με το νέο της iPhone, η Apple αναμένεται επίσης να κάνει την είσοδο της στον κόσμο του 5G, όμως αν και οι φήμες έχουν “οργιάσει” καμία επιβεβαίωση δεν έχει έρθει από το Κουπερτίνο

Αναμένονται επίσης βελτιώσεις στην φωτογραφική μηχανή, αλλά όχι κάτι το σημαντικό καθώς με το iPhone 11 η Apple παρουσίασε ένα κινητό με καταπληκτικές δυνατότητες. Αντίθετα, αναμένονται μικρές προσθήκες στην λήψη βίντεο, ένας τομέας στον οποίο η Apple παίζει σχεδόν χωρίς αντίπαλο. 

Τέλος, όλα τα νέα μοντέλα αναμένεται να έχουν οθόνη OLED ανεξάρτητα μεγέθους και κατηγορίας τιμής. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ