Η Viva Wallet ενώνει τις δυνάμεις της με τη JCB

Οι δύο εταιρείες υποστηρίζουν την δυνατότητα online και offline συναλλαγών σε 23 ευρωπαϊκές χώρες

Η Viva Wallet ενώνει τις δυνάμεις της με τη JCB και δίνει τη δυνατότητα στους Ευρωπαίους εμπόρους της να αποδέχονται φυσικές και ηλεκτρονικές πληρωμές από 140 εκατομμύρια πελάτες της JCB. Η Viva Wallet θα φέρει την αποδοχή των καρτών JCB σε 23 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη έως τα τέλη του 2020.

Η ανέπαφη πληρωμή με κάρτα JCB παρέχει στα μέλη της μια ασφαλή και γρήγορη λύση για την πραγματοποίηση πληρωμών σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα. Οι έμποροι είναι πλέον σε θέση να αποδέχονται πληρωμές από 24 χώρες στις οποίες εκδίδονται κάρτες JCB, συμπεριλαμβανομένων της Ιαπωνίας, της Κίνας, της Ρωσίας, του Χονγκ Κονγκ, της Ταϊλάνδης, του Βιετνάμ και της Βραζιλίας.

Ο Μάκης Αντύπας, CIO και συνιδρυτής της Viva Wallet, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την JCB και καλωσορίζουμε θερμά τα μέλη τους, όχι μόνο για να πραγματοποιούν ευκολότερες και γρηγορότερες online και offline πληρωμές, αλλά και για να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση για εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής στην Ευρώπη, κάτι που πολύ λίγοι πάροχοι πληρωμών μπορούν να υποστηρίξουν.”

Ο Thomas Heigl, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της JCB International (Europe) Ltd., δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Viva Wallet και προσφέρουμε ασφαλείς πωλήσεις για τους εμπόρους της σε 23 ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για εμάς καθώς αυξάνουμε την αποδοχή των μελών της κάρτας JCB τόσο σε φυσικά καταστήματα όσο και σε online συναλλαγές.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ