Ο Κώστας Μπακογιάννης καλεί τους Αθηναίους να κατεβάσουν το myAthensPass

“Ας κάνουμε τις ζωές όλων μας λίγο καλύτερες” καταλήγει ο Κώστας Μπακογιάννης

“Για να μη σας γράφουμε, μη μας γράφετε” λέει ο Κώστας Μπακογιάννης, σε νέο βίντεο που δημοσιεύει σχετικά με το ζήτημα της στάθμευσης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, καλεί στη συνέχεια τους πολίτες να κατεβάσουν την εφαρμογή του Δήμου, myAthensPass, και “εύκολα και γρήγορα” να πάρουν τον χώρο τους στην ελεγχόμενη στάθμευση.

“Ας κάνουμε τις ζωές όλων μας λίγο καλύτερες” καταλήγει ο Κώστας Μπακογιάννης στο βίντεο που είναι αναρτημένο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

To myAthensPass είναι μια εφαρμογή που δίνει στους πολίτες τη δυνατότητα να αγοράσουν και να χρησιμοποιήσουν χρόνο ελεγχόμενης στάθμευσης εύκολα και γρήγορα. Η ελεγχόμενη στάθμευση με πληρωμή τέλους μέσω της εφαρμογής myAthensPass ισχύει μόνο στις θέσεις επισκεπτών με κατακόρυφη σήμανση Ρ69 “Ρ – Με πληρωμή” και ενδεικτική λευκή γραμμογράφηση επί του οδοστρώματος.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από τη ΔΑΕΜ ΑΕ, την Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Πληροφορικής του Δήμου Αθηναίων, εξυπηρετεί ήδη περισσότερους από 30.000 χρήστες για 3.500 θέσεις επισκεπτών και είναι διαθέσιμη στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή και τη χρήση της μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ