Αυτά ήταν τα 10 καλύτερα βιντεοπαιχνίδια που “μάγεψαν” την τελευταία δεκαετία

Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν αλλάξει πολλά στον κόσμο από θέματα κουλτούρας, στυλ, μόδα, τεχνολογία, ή έστω ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα στην κοινωνία και γενικά αλλού.

Ένα κομμάτι όμως που έχει επηρεάσει τις ζωές όλων αυτά τα χρόνια είναι και ο κόσμος των βιντεοπαιχνιδιών. Αυτός ο κόσμος ήταν ένα κρυφό πετράδι στην κοινωνία που προσπαθούσε επί χρόνια να βρει τον δρόμο του και να σκαρφαλώσει μέχρι ένα σημείο που θα το κάνει να ξεχωρίζει.

Συγκεκριμένα τα βιντεοπαιχνίδια έχουν αλλάξει τον κόσμο με πολλούς τρόπους και έχουν επηρεάσει τους νέους παρά τα αρνητικά σχόλια που δέχονται. Διάφορα βιντεοπαιχνίδια όμως έχουν διδάξει και αρκετά πράγματα όπως συνεργασία, στρατηγική, ιστορία, μουσική, διάφορες τέχνες, να λύνουν οι παίκτες γρίφους με φίλους και μόνοι αλλά και κυρίως να περνάνε καλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές κονσόλες προσέφεραν μοναδικούς τίτλους παιχνιδιών όπου έχουν αφήσει το σημάδι τους στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών αλλά αυτό που έχουν κάνει ακόμα είναι να ανοίξουν το δρόμο και στους επόμενους τίτλους στο να γίνουν καλύτεροι και πιο απολαυστικοί.

Στην παρακάτω λίστα υπάρχουν παιχνίδια που ξεχώρισαν και τα οποία ο κόσμος έχει λατρέψει για την πολυπλοκότητα τους, την μοναδικότητα τους αλλά και τον κόσμο που τους προσφέρει να ανακαλύψουν είτε μόνοι τους είτε με παρέα.

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια της δεκαετίας

10. Red Dead Redemption  (Xbox 360, PS3,  2010)

9. The Last of Us Remastered (PlayStation 4, 2014)

8. The Last of Us (PlayStation 3, 2013)

7. The Elder Scrolls V: Skyrim (Xbox 360, PS3 2011) 

6. Mass Effect 2 (Xbox 360, PS3 2010)

5. Super Mario Odyssey (Switch, 2017)

4. Grand Theft Auto V (PlayStation 4, 2014)

3. Red Dead Redemption 2 (PlayStation 4, 2018)

2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch, 2017)

1. Super Mario Galaxy 2 (Wii, 2010)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ