Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Samsung S11. Η Samsung “βλέπει” τετράγωνα

Τελικά όπως δείχνει όλες οι πληροφορίες για τα σχέδια της Samsung δείχνουν να επιβεβαιώνονται, καθώς διαρροές από την Ασία δείχνουν πως η Samsung θα υιοθετήσει τον ορθογώνιο σχεδιασμό για τις κάμερες του επερχόμενου flagship της. 

Μετά το Mate 20 Pro της Huawei που “έδειξε το δρόμο” για αυτή τη σχεδίαση και τις Google και Apple που την ακολούθησαν στις ναυαρχίδες τους, τώρα και η Samsung δείχνει πως θα μπει στο κλαμπ των υπόλοιπων εταιρειών και θα τοποθετήσει τις κάμερες του επερχόμενου S11 σε ορθογώνιο στο πίσω μέρος της συσκευής. 

Για να είμαστε δίκαιοι, οι εικόνες που διέρρευσαν με το επερχόμενο S11 δεν ανήκουν στην Samsung, αλλά στο OnLeaks το οποίο όμως μέχρι στιγμής δεν έχει πέσει ποτέ έξω στις προβλέψεις του, καθώς έχει έγκυρες και αξιόπιστες πληροφορίες μέσα από τις εταιρείες. Ακόμα και αν τελικά η συσκευή δεν είναι ακριβώς όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, το πιο πιθανό είναι να μοιάζει πάρα πολύ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκαλύψεις της OnLeaks, το S11 θα ακολουθήσει στο εμπρ΄΄ος μέρος την σχεδιαστική γραμμή του Note 10, με την μοναδική εμπρόσθια κάμερα να βρίσκεται σε οπή στο κέντρο της οθόνης. 

Μια από τις σημαντικές αλλαγές θα είναι στην οθόνη η οποία θα ανανεώνεται σε συχνότητα 120Hz και στον επεξεργαστή φυσικά, καθώς θα φοράει τον τελευταίας γενιάς Snapdragon. 

Η μεγαλύτερη διαφορά βρίσκεται στο πίσω μέρος όπου και βρίσκονται 5 κάμερες, με την μία να φημολογείται πως έχει τον καινούργιο αισθητήρα 108 MP της εταιρείας. 

Δεδομένου πως το S11 θα παρουσιαστεί προς το τέλος Φεβρουαρίου, σημαίνει πως εκτός και αν το OnLeaks δεν έχουν πέσει έξω, η συσκευή που θα παρουσιάσει η Samsung είναι πάρα πολύ κοντά σε αυτό που βλέπετε στις εικόνες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ