Οι οθόνες Giant iTab «κλέβουν» την παράσταση στη ΔΕΘ

Οι «γιγάντιες» οθόνες της Giant iTab παρουσιάζονται αυτές τις ημέρες στο περίπτερο της εφημερίδας «Τύπος Θεσσαλονίκης» – typosthes.gr, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

Για όσους δεν τύχει να τις «συναντήσουν», οι οθόνες αυτές – οι οποίες πλέον είναι διαθέσιμες για αγορά ή ενοικίαση στην Ελλάδα και την Κύπρο – μοιάζουν με μεγάλα κινητά (27 – 42 και 52 ιντσών) και αποτελούν μια έξυπνη λύση για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών ή για την προβολή ψηφιακού περιεχομένου σε εκδηλώσεις, εκθέσεις, συνέδρια, καταστήματα και πολυκαταστήματα, εταιρικές παρουσιάσεις και μέσα επικοινωνίας.

Ένα ολοκληρωμένο «plug and play» προϊόν

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο «plug and play» προϊόν που προσφέρει όλες τις δυνατότητες ενός smartphone (χάρτες, εφαρμογές, PDFs, Social Media και άλλα πολλά) σε ένα γνώριμο για τους χρήστες περιβάλλον και «φέρει», μεταξύ άλλων, HD οθόνη, Wi-Fi, λογισμικό smartphone και ενσωματωμένη κάμερα.

Η Giant iTab, η εταιρεία πίσω από τις οθόνες αυτές, έχει κερδίσει μέχρι σήμερα πολλά βραβεία τεχνολογίας για την πρωτοποριακή και διαδραστική εμπειρία που προσφέρει στον χρήστη και έχει συνεργαστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Google, του BBC και της Unilever. Η έδρα της είναι στο Λονδίνο, όμως έχει παρουσία σε δεκάδες χώρες, από τη Σιγκαπούρη μέχρι και το Σαν Φρανσίσκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ