Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του νέου Samsung Galaxy Note 10!

Μετά από χρόνια επιμονής να διατηρήσει την υποδοχή των ακουστικών, τελικά η Samsung ενέδωσε στην τάση της εποχής και το επερχόμενο Galaxy Note 10 θα ακολουθήσει την τάση των υπόλοιπων κατασκευαστών.

Αν και το νέο flagship της Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ένα περίπου μήνα και η εταιρεία έχει κάνει τα πάντα προκειμένου να κρατήσει όλες τις διαρροές, το δημόσιο είναι ανίκητο. 

Χθες Πέμπτη, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τηλεπικοινωνιών σε μια κίνηση ρουτίνας, έδωσε στην δημοσιότητα τα έγγραφα πιστοποιήσεων, μια τακτική που ακολουθεί για κάθε προϊόν. Έτσι έκανε και για το νέο flagship της Samsung, όμως σε μια από τις σελίδες που περιγράφουν το περιβάλλον δοκιμών της συσκευής, υπήρχαν και οι φωτογραφίες του προϊόντος. 

Έτσι οι καταναλωτές δε χρειάζεται να περιμένουν μέχρι τις 7 Αυγούστου που το Galaxy Note 10 θα παρουσιαστεί με “δόξα και τιμή” σε κοινό και δημοσιογράφους. 

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η βασική διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, είναι πως το Note 10 δεν θα έχει τελικά υποδοχή ακουστικών, κάτι που μέχρι πρότινος ήταν ένα από τα βασικά σημεία υποστήριξης της εταιρείας από τους καταναλωτές. 

Όπως φαίνεται, στην πίσω πλευρά έχει τριπλή κάμερα και η συσκευή που απεικονίζεται δεν υποστηρίζει 5G, αν και αναμένονται να κυκλοφορήσουν διάφορες εκδοχές του συγκεκριμένου μοντέλου, οπότε κάποια από αυτές σίγουρα θα έχει. 

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τηλεπικοινωνιών είχε υπογράψει συμφωνία εμπιστευτικότητας με την Samsung για την μη δημοσιοποίηση της εικόνας της συσκευής, συμφωνία που όμως όπως φαίνεται δεν κατάφερε να κερδίσει την γραφειοκρατία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ