ZTE: “Κατεβαίνει” στα tablets – Διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά

Η ΖΤΕ παρουσίασε στην ελληνική αγορά τρία νέα tablets με τετραπύρηνο επεξεργαστή Quad Cortex A7 και οθόνη IPS HD. Με τα νέα προϊόντα, η ZTE εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των tablets παρουσιάζοντας τρείς μοναδικές προτάσεις σε πολύ προσιτές τιμές.

Εκτός από τον πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή που προσφέρει στους χρήστες ταχύτητα και υψηλή απόδοση, τα τρία νέα tablets της ZTE διαθέτουν οθόνη IPS HD και λειτουργικό Android Jelly Bean 4.2. Οι νέες συσκευές παρέχουν στους καταναλωτές πολλαπλές δυνατότητες οργάνωσης της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής, σύνδεσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και διασκέδαση και ψυχαγωγία εν κινήσει.

To ZTE S8Q με Wifi και οθόνη 8” αποτελεί την καλύτερη πρόταση στην κατηγορία του. Το ΖΤΕ Ε8Q 3G, επίσης με οθόνη 8”, δέχεται κάρτα SIM, εξασφαλίζοντας πρόσβαση στο διαδίκτυο όπου και αν βρίσκεστε ενώ, το ΖΤΕ Ε9Q 3G είναι ιδανικό για άνετη περιήγηση στο διαδίκτυο, παρακολούθηση ταινιών και διασκέδαση χάρη στην μεγάλη 10’’ οθόνη του.

Ο Deng Chao, County Manager της ΖΤΕ δήλωσε, κατά την παρουσίαση σε εκπροσώπους του Τύπου: “Αποτελεί στρατηγική επιλογή για την ΖΤΕ η είσοδος σε μια αγορά που διαρκώς κερδίζει έδαφος και στην ελληνική αγορά, όπως αυτή των tablets, με τη διάθεση μιας σειράς από ολοκληρωμένες και λειτουργικές προτάσεις, που προσφέρουν τον απόλυτο συνδυασμό παραγωγικότητας και ψυχαγωγίας”.

Τα νέα ZTE tablets είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, αποκλειστικά μέσω του δικτύου καταστημάτων της Cosmote.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ