Η MediaMarkt καλωσορίζει τους πελάτες με ασφάλεια και μεγάλη γκάμα προϊόντων

Ανοικτά είναι και πάλι από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα, και η επιτυχημένη εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ετοιμάζεται να καλωσορίσει ξανά τους φίλους της προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και λύσεων τεχνολογίας.

Η Media Markt με προτεραιότητα την ασφάλεια των πελατών προσφέρει πολλούς τρόπους για την πραγματοποίηση των αγορών. Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο click inside ή να ψωνίσουν με την μέθοδο του click away. Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί πως οι παραγγελίες γίνονται έτοιμες προς παραλαβή από το κατάστημα μόλις μια ώρα από την υποβολή τους.

Σημειώνεται ότι για τη μετάβασή στα καταστήματα ισχύει η υποχρεωτική αποστολή sms στο 13032, με 3 ώρες στη διάθεση των πελατών για τις αγορές τους, ενώ η τήρηση των αποστάσεων και η χρήση μάσκας είναι απαραίτητες.

«Εμείς, στη MediaMarkt, φροντίζουμε ώστε σε όλα τα καταστήματα του δικτύου μας να τηρούνται στο έπακρο όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, για να κάνετε τις αγορές σας εύκολα, με την πιο άμεση εξυπηρέτηση και φυσικά με ασφάλεια.Και μην ξεχνάτε ότι έχετε πάντα τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα mediamarkt.gr» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Η Media Markt με προτεραιότητα την ασφάλεια των πελατών προσφέρει πολλούς τρόπους για την πραγματοποίηση των αγορών. Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο click inside ή να ψωνίσουν με την μέθοδο του click away. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως οι παραγγελίες γίνονται έτοιμες προς παραλαβή από το κατάστημα μόλις μια ώρα μετά την υποβολή τους.

Σημειώνεται ότι για τη μετάβασή στα καταστήματα ισχύει η υποχρεωτική αποστολή sms στο 13032, με 3 ώρες στη διάθεση των πελατών για τις αγορές τους, ενώ η τήρηση των αποστάσεων και η χρήση μάσκας είναι απαραίτητες.

«Εμείς, στη MediaMarkt, φροντίζουμε ώστε σε όλα τα καταστήματα του δικτύου μας να τηρούνται στο έπακρο όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, για να κάνετε τις αγορές σας εύκολα, με την πιο άμεση εξυπηρέτηση και φυσικά με ασφάλεια. Και μην ξεχνάτε ότι έχετε πάντα τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα mediamarkt.gr» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αλυσίδα καταστημάτων.