Ένας χρόνος Public Events Go Social: Περισσότερες από 100 εκδηλώσεις με 1,7 εκατ. views

Ο νέος διαδικτυακός θεσμός του Public κλείνει με επιτυχία τον πρώτο του χρόνο, και το γιορτάζει προσφέροντας μοναδικά δώρα σε 30 τυχερούς

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε ο πρώτος διαδικτυακός θεσμός που ξεκίνησε πέρυσι το Μάρτιο η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων. Μέσω της πλατφόρμας του Public Events Go Social, και παρά τις προκλήσεις της πανδημίας, η εταιρεία κράτησε αμείωτη την επαφή με το κοινό της, μεταφέροντας την εμπειρία των εκδηλώσεων από τα καταστήματα Public στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα, το Public διοργάνωσε πάνω από 100 εκδηλώσεις με περισσότερους από 300 δημιουργούς από όλο τον κόσμο. Στο Public Events Go Social έλαβαν μέρος, μεταξύ άλλων σπουδαίες προσωπικότητες από τον χώρο της επιστήμης, της τέχνης, της λογοτεχνίας και της μαγειρικής, επικοινωνώντας με το κοινό του Public μέσω της σελίδας της εταιρείας σε Facebook και YouTube.

Οι εκδηλώσεις συγκέντρωσαν πάνω από 1,7 εκατομμύρια views και περισσότερα από 19 χιλιάδες reactions και 7 χιλιάδες σχόλια, κρατώντας συντροφιά στους φίλους των Public και δίνοντας τη δυνατότητα μάλιστα για ενεργή συμμετοχή.

Για τον εορτασμό των πρώτων γενεθλίων του Public Events Go Social, 30 τυχεροί θα κερδίσουν 20 βιβλία, 10 παιχνίδια, 5 gaming τίτλους, 3 ασύρματα ηχεία και 2 κινητά, έπειτα από κλήρωση. Επιπλέον από τις 8 έως τις 22 Μαρτίου, το Public καλεί τους φίλους του να υποβάλλουν στο blog.public.gr τις προτάσεις τους για πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο θεσμό τη φετινή χρονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ