Χωρίς ραντεβού οι αγορές στα βιβλιοπωλεία του Public

Τα βιβλιοπωλεία και το τμήμα χαρτικών του Public υποδέχονται ξανά με ασφάλεια τους φίλους του βιβλίου σε 41 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς ραντεβού θα μπορούν στο εξής οι φίλοι του Public να επισκέπτονται τα τμήματα βιβλίων και χαρτικών ειδών σε 41 φυσικά καταστήματα της αλυσίδας ενώ δυνατή είναι στο εξής και η πραγματοποίηση αγορών με φυσική παρουσία. Η εταιρεία προχώρησε σε προσαρμογή της λειτουργίας των φυσικών καταστημάτων ώστε να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, καθ’ υπόδειξη της πολιτείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι αναγνώστες θα μπορούν να επιλέξουν το αγαπημένο τους βιβλίο ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες τίτλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται νέες κυκλοφορίες, αποκλειστικότητες, κόμικς και graphic novels ενώ στα καταστήματα των Public διατίθεται η μεγαλύτερη συλλογή ημερολόγιων και σημειωματάριων από τα κορυφαία brands. Επιπλέον, στα φυσικά καταστήματα Public διατίθενται όλα τα απαραίτητα χαρτικά είδη για τις ανάγκες των νοικοκυριών αλλά και των επιχειρήσεων.

Σημειώνεται ότι το άνοιγμα των καταστημάτων αφορά μόνο τα κατά τόπους τμήματα βιβλίων και χαρτικών ειδών, όπως άλλωστε ορίζουν οι σχετικές αποφάσεις της πολιτείας.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από 9:00 έως 20:00 ενώ για την πιο εύκολη αναζήτηση των καταστημάτων μπορεί κανείς να δει την πλήρη λίστα των 41 σημείων πώλησης που άνοιξαν.

Παράλληλα, παραγγελίες θα μπορούν να πραγματοποιούνται και διαδικτυακά, μέσω του public.gr αλλά και με απλή παραλαβή στο κατάστημα, μέσω “click away”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ