Mastercard και Πλαίσιο ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν Χριστουγεννιάτικα δώρα

Οι κάτοχοι των καρτών Mastercard έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν καθημερινά μία από τις 100 δωροεπιταγές αξίας 40 ευρώ, καθώς και την ευκαιρία να συμμετέχουν στην κλήρωση τεσσάρων δώρων τεχνολογίας.

Η Mastercard και το ΠΛΑΙΣΟ ενώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια τις δυνάμεις τους, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους καρτών Mastercard, μέσα από τις εορταστικές αγορές τους, να διεκδικήσουν καθημερινά μία από τις 100 δωροεπιταγές αξίας 40 ευρώ, καθώς και την ευκαιρία να συμμετέχουν στην κλήρωση τεσσάρων δώρων τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα, για τον μήνα Δεκέμβριο, όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard, που πραγματοποιούν τις αγορές τους διαδικτυακά από το plaisio.gr ή τηλεφωνικά στο 800-11-12345, συμμετέχουν στους καθημερινούς διαγωνισμούς. Παράλληλα, μέσα από τις αγορές τους θα προσφέρουν σημαντική ενίσχυση στο φιλανθρωπικό σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», καθώς για κάθε συναλλαγή με κάρτα Mastercard από 50 ευρώ και πάνω, θα προσφέρεται 1 ευρώ, για την ενίσχυση του έργου και των δράσεών του σωματείου.

Σημειώνεται ότι το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» έχει ως σκοπό  την προστασία και την υποστήριξη των παιδιών που γεννήθηκαν σε άπορες οικογένειες ή που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, δίνοντάς τους την ευκαιρία και τα εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον. 

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing and Communications Director της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Στη Mastercard αναζητούμε διαρκώς τρόπους ενίσχυσης των καταναλωτών και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Η συνεργασία μας με το ΠΛΑΙΣΙΟ για 4η συνεχόμενη χρονιά, μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε μια ακόμα εξαιρετική αγοραστική εμπειρία στους κατόχους καρτών μας, ενώ ενισχύει σημαντικά ένα σωματείο με σπουδαία δράση, όπως είναι οι «Οι Φίλοι του Παιδιού». Σε μια δύσκολη χρονικά συγκυρία, μπορούμε να επενδύουμε στις μακροχρόνιες συνεργασίες, προσφέροντας παράλληλα βοήθεια και αλληλεγγύη σε ανθρώπους σε ανάγκη και αυτό είναι ανεκτίμητο».

H Κατερίνα Βασιλάκη, Chief Financial Officer της ΠΛΑΙΣΙΟ συμπλήρωσε: «Για εμάς στο ΠΛΑΙΣΙΟ είναι μεγάλη χαρά να συνεχίζουμε και να επενδύουμε σε επιτυχημένες συνεργασίες. Η Mastercard αποτελεί για τα τελευταία 4 χρόνια σταθερό μας συνεργάτη, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας. Παράλληλα, μέσα από τη νέα μας κοινή δράση, έχουμε τη χαρά να ενισχύσουμε το έργο ενός οργανισμού που στο επίκεντρο της δράσης του έχει παιδιά που χρειάζονται στήριξη και εφόδια, για ένα καλύτερο μέλλον».

Η Γιάννα Παναγιωτίδου, Πρόεδρος του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη Mastercard και το ΠΛΑΙΣΙΟ που στηρίζουν έμπρακτα το έργο μας, σε μία περίοδο γεμάτη προκλήσεις, όπου η ανάγκη για αλληλεγγύη είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Μέσα από την πολύτιμη συμβολή τους, μας δίνεται η δυνατότητα να σταθούμε δίπλα σε ακόμα περισσότερα παιδιά και οικογένειες, προσφέροντάς τους στήριξη και αρωγή, κάνοντας τη δύσκολη καθημερινότητά τους λίγο πιο εύκολη».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ