ΑB Eshop: Υπηρεσίες delivery σε όλο και περισσότερες περιοχές σε όλη την Ελλάδα

Παράδοση στο σπίτι, παραλαβή από το κατάστημα ή online αγορά από το delivery.gr

Το ΑB Eshop, το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ, λανσάρει νέες υπηρεσίες και εξυπηρετεί περισσότερες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να κάνει τις καθημερινές αγορές πιο προσιτές τη δύσκολη αυτή περίοδο του lockdown, και όχι μόνο.

Μέσα από το Eshop, το οποίο διαθέτει ποικιλία 11.000 προϊόντων και συγκεντρώνει 2.000 προσφορές κάθε μέρα, ο καθένας μπορεί με ελάχιστη παραγγελία 40 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά να παραλάβει τα online ψώνια του στο σπίτι ή στο κατάστημα της επιλογής του. Αυτό γίνεται με δύο τρόπους:

Με την υπηρεσία “Παράδοση στο σπίτι” που εξυπηρετεί ήδη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, μαζί με 16 ακόμη πόλεις σε όλη την Ελλάδα (Αίγιο, Βόλος, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Λάρισα, Πάτρα, Πύργος, Ρόδος, Σαλαμίνα, Σέρρες, Τρίκαλα, Τύρναβος, Χαλκίδα). Και πολύ σύντομα, θα είναι διαθέσιμη και στη Λαμία, την Ξάνθη, τη Χίο, την Αλεξανδρούπολη, την Άμφισσα, την Καβάλα και την Κομοτηνή.

Ή με την υπηρεσία “Παραλαβή από το κατάστημα” (AB Collect), που επιτρέπει στον πελάτη να κάνει online τις αγορές του, μέσα από το ΑΒ Eshop και να παραλαμβάνει έτοιμη την παραγγελία του από κατάστημα ΑΒ – ήδη, σε 67 σημεία σε όλη την Ελλάδα και σύντομα σε ακόμη περισσότερα.

Τέλος, για τους πιο “βιαστικούς”, η ΑΒ δίνει την επιλογή online αγορών από το delivery.gr, με ελάχιστη παραγγελία 25 ευρώ και ποικιλία 3.000 προϊόντων. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ο χρόνος παράδοσης είναι 2 ώρες

Μάθετε περισσότερα εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ