Η Lidl Ελλάς στηρίζει 340 οικογένειες με προϊόντα αξίας 100.000 ευρώ

Η πετυχημένη αλυσίδα super market τοποθετεί για ακόμη μία φορά την κοινωνική προσφορά σε πρώτο πλάνο

Ενόψει της Διεθνούς Ημέρας Φιλανθρωπίας στις 5 Σεπτεμβρίου, η Lidl Ελλάς προχωρά σε ανακοίνωση της Συνέργειας Προσφοράς και Αγάπης με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής (Δίκτυο) και το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Οι τρεις φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό και αποδεικνύουν πως η αλληλεγγύη είναι συλλογική υπόθεση. Συγκεκριμένα, η Lidl Ελλάς στα πλαίσια του κοινωνικού της έργου και της συνδρομής της στη δραστηριότητα του Δικτύου, αποφάσισε να προβεί σε δωρεά τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών καθαριότητας, χαρτικών κ.ά, συνολικής αξίας 100.000 ευρώ, σε διάστημα δέκα μηνών, με σκοπό την επέκταση της δράσης του φορέα στον Νομό Αττικής. Τα προϊόντα θα παραλαμβάνει σε μηνιαία βάση το Δίκτυο από την αποθήκη της εταιρίας στα Καλύβια Αττικής και θα τα διαθέτει για τη στήριξη του έργου του Κ.Υ.Α.Δ.Α., συγκεκριμένα για την κάλυψη βασικών αναγκών 340 οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

“Αποστολή της Lidl Eλλάς είναι ένα καλύτερο και βιώσιμο αύριο για όλους. Αυτή η συνέργεια προσφοράς και αγάπης αποτελεί ακόμα μια έμπρακτη απόδειξη της συνεισφοράς μας σε όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη. Αναγνωρίζουμε πλήρως την ευθύνη μας απέναντι στην κοινωνία των πολιτών και παράγουμε καθημερινά και υπεύθυνα κοινωνική και οικονομική αξία”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Βασιλική Αδαμίδου – Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Ελλάς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ