Red Awards Retail Edition: Το πρόσωπο της Vodafone, είναι ο Γιώργος Χατζηλιαπάκης

Ο Γιώργος Χατζηλιαπάκης είναι business ambassador στο κατάστημα της Vodafone στην Παιανία

Κάθε επιχείρηση δεν μπορεί να λειτουργήσει ικανοποιητικά αν δεν έχει από πίσω της ανθρώπους που νοιάζονται και προσπαθούν κάθε μέρα για το καλύτερο, εμπνέοντας ταυτόχρονα τους συναδέλφους τους. 

Όταν δε η παρουσία αυτή συνδέεται με την άμεση επαφή με τους πελάτες στον τομέα της λιανικής, τότε οι απαιτήσεις γίνονται περισσότερες καθώς ο υπάλληλος αντιπροσωπεύει την εταιρεία στην καθημερινή επαφή με τους καταναλωτές. 

Έτσι λοιπόν, δεν είναι τυχαίο πως η Vodafone επέλεξε να βραβεύσει τον Γιώργο Χατζηλιαπάκη, με το Red Award της εταιρείας για το Retail, καθώς τα 4 χρόνια που δουλεύει στο κατάστημα της Παιανίας έχει κατορθώσει να αποτελέσει πολύτιμο κρίκο στην αλυσίδα της εταιρείας.

Όπως χαρακτηρίζεται τόσο από την εταιρεία, αλλά και από τους συνάδελφους του, ο κ. Χατζηλιαπάκης είναι ο άνθρωπος που χρειάζεται κάθε μαγαζί της αλυσίδας! Υπεύθυνος συνάδελφος, με συνεργατικό πνεύμα και με ιδέες που πολλές φορές είναι αξιοζήλευτες. Είναι ο άνθρωπος που ποτέ δε θα κρυφτεί πίσω από τον όγκο της δουλειάς και πάντα προσπαθεί να βρει λύσεις, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Ο Γιώργος Χατζηλιαπάκης ξεκίνησε την καριέρα του στην Vodafone το 2015 από το customer care services της Vodafone Home και μετέπειτα συνέχισε ως business ambassador στο κατάστημα της Παιανίας. Όπως δηλώνει και ο ίδιος, αυτό που τον παρακινεί καθημερινά στη δουλειά του, είναι συνεχής εξέλιξη σε διάφορους τομείς και η άριστη συνεργασία με τους συναδέλφους. Ταυτόχρονα ο κ. Χατζηλιαπάκης, όπως δήλωσε και ο ίδιος, αγαπάει τη δουλειά του και νοιώθει ικανοποίηση από την εξυπηρέτηση των πελατών, με τος οποίους έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια και έχει χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης. 

Ο κ. Χατζηλιαπάκης, που έχει βρει καταφύγιο από την καθημερινότητα της δουλειάς στις εκδρομές και την πεζοπορία στη φύση, χρησιμοποιεί αυτή την εμπειρία στο εργασιακό του περιβάλλον, στο οποίο έχει την απαραίτητη υπομονή, επιμονή και εμπιστοσύνη στους συναδέλφους του.