«Ποσειδώνια 2022»-MarineTraffic: «Φοβερή η προσέλευση του κόσμου»

Τόσο στο περίπτερο μας, όσο και στην έκθεση γενικά τόνισε στο emea.gr ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας, Βλάσης Παπαπαναγής.

Την Τετάρτη (8/6) το απόγευμα σ’ έναν από τους διαδρόμους της 4ης αίθουσας στα «Ποσειδώνια 2022» και συγκεκριμένα στο περίπτερο 118 δημιουργήθηκε η ανάγκη καλέσματος… τροχονόμου για να διευκολύνει την κυκλοφορία. Αιτία, οι πολυπληθείς παριστάμενοι/ες στο event της MarineTraffic.

Χθες το emea.gr βρέθηκε στον χώρο που έχει η εταιρία στο Εκθεσιακό Κέντρο Athens Metropolitan Expo. Ευτυχώς, υπήρχε λιγότερος κόσμος και περισσότερη ησυχία για μια σύντομη συνομιλία με τον διευθυντή πωλήσεων, Βλάση Παπαπαναγή.

Μας υποδέχτηκε στο περίπτερο χαμογελαστός και όταν του αναφέραμε το… κυκλοφοριακό θέμα της Τετάρτης, το χαμόγελό του μεγάλωσε: «Είχαμε ένα happening, στο οποίο ήταν πάρα πολλοί πελάτες, πάρα πολλοί συνεργάτες, πολύς κόσμος. Γενικά στο περίπτερό μας είναι φοβερή η προσέλευση του κόσμου, όλες τις ημέρες της έκθεσης» μας είπε.

«Είμαστε ελληνική εταιρία με πελάτες από όλον τον κόσμο»

Κατόπιν, πρόσθεσε πως «η MarineTraffic έχει παρουσία πολλά χρόνια στον χώρο της έκθεσης. Φέτος έχουμε και πολύ μεγαλύτερο περίπτερο. Έχουμε καταφέρει να έχουμε πάρα πολύ κόσμο και είναι μια φοβερή ευκαιρία να έρθουμε σ’ επαφή μ’ επαγγελματίες του χώρου. Για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε για το τι ακριβώς προσφέρουμε στον τομέα της ναυτιλίας».

Ο διευθυντής πωλήσεων της MarineTraffic επισήμανε πως: «Η εταιρία μας είναι ελληνική, ιδιόκτητη, πάνω από 14 χρόνια. Ο κόσμος γνωρίζει τη MarineTraffic από το application. Χρησιμοποιεί την εφαρμογή για να μπορεί να παρακολουθήσει, ανά πάσα στιγμή, τα εμπορικά πλοία όπου και αν βρίσκονται στον κόσμο.

Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν και την πλατφόρμα αλλά και τα δεδομένα. Η MarineTraffic έχει πελάτες από όλον τον κόσμο, σε διαφορετικούς χώρους του κλάδου της ναυτιλίας. Όχι μόνο τις παραδοσιακές ναυτιλιακές εταιρίες αλλά οποιαδήποτε έχει σχέση με τον χώρο της ναυτιλίας».

«Πολύ σημαντική έκθεση, πραγματικά πολύ ενθουσιώδης ο κόσμος»

Ζητήσαμε από τον κύριο Παπαπαναγή να μας μιλήσει και για τα «Ποσειδώνια 2022». Χαρακτήρισε την έκθεση ένα «πολύ σημαντικό event για τον χώρο της ναυτιλίας.

Όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλες τις χώρες. Ο κόσμος νομίζω ότι το περίμενε πάρα πολύ, μετά από δύο χρόνια με τον κορωνοϊό, οπότε όλοι είναι πάρα πολύ ενθουσιώδεις. Έχει πάρα πολύ κόσμο, πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Οπότε για μας είναι μια φοβερή τιμή να είμαστε εδώ, είναι μια πολύ σημαντική έκθεση. Ο κόσμος είναι πραγματικά πολύ ενθουσιώδης. Νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία γιατί δίνεται στον κόσμο ο χρόνος και ο τόπος να μπουν και να γνωρίσουν επαγγελματίες. Πολλοί να βρεθούν ξανά μετά από δύο χρόνια.

Φέτος είναι πολύ μεγάλη η έκθεση, έχει ότι μπορείτε να φανταστείτε. Τεχνολογία, εξοπλισμό από πολλές χώρες και ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί με όλη αυτή την ποικιλία που υπάρχει.

Είναι μια πολύ πετυχημένη έκθεση. Για μας, όπως καταλαβαίνετε, είναι φοβερό promotion. Μας γνωρίζει βέβαια ο κόσμος αλλά όταν είσαι εδώ έχεις τη δυνατότητα να δεις κόσμο από κοντά, οπότε είναι μεγάλη ευκαιρία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ