Άρθρα στην Κατηγορία Κατασκευές

Κατασκευές

Το κυβερνητικό σχέδιο για την Κρήτη του 2030: 480+ έργα ύψους 7,7 δισ. ευρώ

Για ένα σχέδιο το οποίο έχει μεγάλη μελετητική ωριμότητα, συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, εξασφαλισμένη χρηματοδότηση κι έχει και συγκεκριμένους φορείς υλοποίησης, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Intrakat βάζει – επιτέλους – 5G στο Μετρό!

Την υλοποίηση πιλοτικού έργου για την εσωτερική ραδιοκάλυψη των σταθμών και των σηράγγων στο τμήμα της Γραμμής 2 του μετρό από Άγιο Δημήτριο μέχρι το Ελληνικό για λογαριασμό των τηλεπικοινωνιακών παρόχων. Η Intrakat αναμένεται να…

Ιntrakat: Υπογραφή σύμβασης ύψους 33 εκ. ευρώ για το αεροδρόμιο της Πάρου

Σε υπογραφή σύμβασης με το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών για το έργο «Ανάπτυξη και Βελτίωση των Υποδομών του Νέου Αεροδρομίου Πάρου» ύψους 33 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ προχώρησε η Intrakat.

BAT Hellas: Δημιουργεί το πρώτο e-Πάρκο στην Ελλάδα

Η BAT Hellas, μέλος ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς, δημιούργησε το πρώτο e-Πάρκο στην Ελλάδα, μια πρωτοβουλία με άξονα την τεχνολογία και την καινοτομία που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου.

Alstom: «Ναι» στην κατασκευή τραμ – προαστιακού στο Ηράκλειο Κρήτης

Στο Ηράκλειο της Κρήτης στρέφει το ενδιαφέρον του ο γαλλικός όμιλος Alstom, επαναφέροντας στις συζητήσεις την κατασκευή δικτύου σταθερής τροχιάς, που θα συνδέει το Ηράκλειο της Κρήτης με το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι.

Γ. Περδικάρης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): «Το διαθέσιμο τεχνικό δυναμικό στην Ελλάδα είναι πεπερασμένο»

Στις προκλήσεις που θέτει το σύγχρονο περιβάλλον των πληθωριστικών πιέσεων αναφέρθηκε στην τοποθέτησή του στο Athens Investment Forum, ο κ. Γιώργος Περδικάρης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Αττική Οδός: Κλειστή αύριο (9/11) για έξι ώρες

Άσκηση Πυρόσβεσης μεγάλης κλίμακας θα διεξαχθεί στη σήραγγα Βριλησσίων της Αττικής Οδού, από τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου μέχρι τις 05:00 το πρωί της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου.

Ολική «μεταμόρφωση» παλιών βιομηχανικών εγκαταστάσεων: Η νέα μεγάλη τάση στο real estate

Η επαναχρησιμοποίηση παλιών βιομηχανικών κτιρίων για οικιστικούς σκοπούς και όχι μόνο βρέθηκαν στο επίκεντρο της 23ης Prodexpo, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Ελληνικό: Σήμερα τα επίσημα εγκαίνια του μεγάλου project παρουσία του Κ. Μητσοτάκη

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του βασικού μετόχου Σπύρου Λάτση, του διευθύνοντος συμβούλου της Lamda Development, Οδυσσέα Αθανασίου, υπουργών, εκπροσώπων της Εκκλησίας, των κομμάτων και της τοπικής αυτοδιοίκησης…