Η Vodafone στέκεται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη με τη δράση Give For Good του CU Around

Σκοπός της δράσης, είναι να δοθεί βοήθεια σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ που από το 2012 λειτουργεί ως αποτελεσματικός συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα

Συνεχίζεται η πρωτοβουλία του CU Around για την στήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο. Σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, η Vodafone μέσω της φιλανθρωπικής δράσης Give For Good και την αρωγή των συνδρομητών, προσέφεραν βοήθεια στο «1stop4homeless», το Κέντρο Ημέρας της ΜΕΤΑδρασης για ασυνόδευτους ανηλίκους σε αστεγία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η δράση του CU, Give For Good, συγκέντρωσε 2.000 συμμετοχές συνδρομητών, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης σελίδας στο My CU app & στο vodafonecu.gr. Για την κάθε συμμετοχή, το CU Around προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης.

Συνολικά, προσφέρονται 1.000 συσκευασίες νερού, 1.500 μάσκες μιας χρήσης, 200 ατομικά αντισηπτικά και 500 τεμάχια τροφίμων. Οι συνδρομητές του CU και το CU Around σε συνεργασία με τις εταιρίες Mon Kulur και Davinci, ενώθηκαν για να προσφέρουν σε ανθρώπους που το χρειάζονται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φιλανθρωπική δράση Give For Good από το Vodafone CU, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το σύνδεσμο https://www.vodafonecu.gr/cu-around/give_for_good/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ