Vodafone: Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το CU

Μέσω του CU OpenRoom@Ρομάντσο 6 νέοι creators θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να εκπαιδευτούν για 6 μήνες από τους ειδικούς του χώρου

Με στόχο να οδηγήσει τους νέους στην ανάπτυξη των ψηφιακών τους δεξιοτήτων, το CU της Vodafone προχώρησε στη δημιουργία του CU Open Room@Ρομάντσο. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση οι συμμετέχοντες στο καινούριο πρόγραμμα της Vodafone θα συνεργαστούν για 6 μήνες με επαγγελματίες στο χώρο του digital, ενώ θα δημιουργήσουν παράλληλα και το δικό τους ψηφιακό κανάλι.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε ενότητες όπως το Video Editing, το Post Production καθώς σε marketing tips και στρατηγικές σχεδιασμού και brand. Η εκπαίδευση των νέων που αναδείχθηκαν μετά από διαγωνισμό της Vodafone θα λάβει χώρα στον πολυχώρο του Ρομάντσο ο οποίος έχει εξοπλιστεί κατάλληλα για να υποδεχτεί τους νέους creators στο πρόγραμμα του CU, ενώ σε ρόλο “tutors”, γνωστοί YouTubers, θα εκπαιδεύουν τους συμμετέχοντες μέσα από interactive sessions, στη διάρκεια των οποίων θα παρέχουν συμβουλές και tips από την προσωπική τους εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορείες στο https://www.vodafonecu.gr/cu-events/open-room/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ