Σειρά διακρίσεων για τον όμιλο ΟΤΕ στα Sales Excellence Awards

21 βραβεία απέσπασε συνολικά ο όμιλος, αποδεικνύοντας για μια ακόμα χρονιά την εξαιρετική του πορεία

Σειρά διακρίσεων έλαβε ο Όμιλος ΟΤΕ στην 8η διοργάνωση των Sales Excellence Awards 2020. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος απέσπασε 21 βραβεία από τα οποία τα 17 ήταν Gold και Silver.

Ειδικότερα, η ομάδα τηλεφωνικών πωλήσεων του ομίλου ΟΤΕ αναδείχθηκε σε «Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς». Η COSMOTE απέσπασε 6 χρυσά βραβεία σε κατηγορίες σχετικά με τα καταστήματα, την οργάνωση των πωλήσεων, τις τηλεφωνικές πωλήσεις και την εκπαίδευση. Η COSMOTE e-Value διακρίθηκε στις κατηγορίες «Εκπαιδευτικά Προγράμματα – Υπηρεσίες Third Party», και «Αύξηση Εξαγωγών – Ανάπτυξη σε Διεθνείς Αγορές». Επιπλέον, η ομάδα πωλήσεων της ΓΕΡΜΑΝΟΣ αναδείχθηκε «Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς» στον τομέα λιανεμπορίου προϊόντων. Μεταξύ των διακριθέντων ήταν και η COSMOTE Insurance, η οποία διακρίθηκε για τις διαδικτυακές της πωλήσεις.

Όπως ανέφερε ο Chief Customer Operations Officer Ομίλου ΟΤΕ, Θανάσης Στράτος: «Στον Όμιλο ΟΤΕ ο πελάτης συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο και όλοι εμείς είμαστε πάντα στο πλευρό του. Στόχος μας είναι να του παρέχουμε απλές, γρήγορες και προσωποποιημένες λύσεις. Εξασφαλίζουμε εξαιρετική εμπειρία σε κάθε επαφή, επενδύοντας συνεχώς στους ανθρώπων μας αλλά και σε τεχνολογίες αιχμής. Έτσι, ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας και με όχημα την τεχνολογία, δημιουργούμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους».

Τα Sales Excellence Awards διοργανώθηκαν για 8η συνεχή χρονιά από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την Boussias Communications. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων έγινε από κριτική επιτροπή, που αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου και καθηγητές Πανεπιστημίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ