Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού από την Angelini Pharma στο Χαμόγελο του Παιδιού

Συγκεκριμένα, η δωρεά  περιλαμβάνει οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, laptop και tablet.

Σε δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού προς  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε η Angelini Pharmα Hellas στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί η εταιρεία.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός αφορά την ενίσχυση της τηλεκπαίδευσης των παιδιών. Συγκεκριμένα, η δωρεά  περιλαμβάνει οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, laptop και tablet που θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες τηλεκπαίδευσης των παιδιών αλλά και την αναβάθμιση του εξοπλισμού της αίθουσας ενημέρωσης, εκπαιδεύσεων και σεμιναρίων του οργανισμού.

Ο οργανισμός ευχαρίστησε την εταιρεία για την πρωτοβουλία αυτή και την υποστήριξη των παιδιών που ωφελούνται λέγοντας ότι  «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  συμπληρώνει 25 χρόνια από την ίδρυση του και συνεχίζει το έργο του με συνέπεια, συνέχεια και αξιοπρέπεια και πρωταρχικό σκοπό κάθε παιδί και οικογένεια να έχει τη φροντίδα που της αξίζει.

 Η Angelini Pharma είναι μια διεθνής φαρμακευτική εταιρεία, μέρος του ιταλικού ιδιωτικού Ομίλου Angelini που έχει εστιάσει  στους τομείς της Ψυχικής Υγείας (συμπεριλαμβανομένου του Πόνου), των Σπάνιων Ασθενειών και στον κλάδο Υγείας των Καταναλωτών.

Τα τελευταία 50 χρόνια, στον τομέα της ψυχικής υγείας, η Angelini Pharma έχει αποκτήσει διεθνή αναγνώριση για τις σημαντικές προσπάθειές της για τη βελτίωση της διαχείρισης ασθενών με διαταραχές ψυχικής υγείας χάρη σε σημαντικά, εσωτερικά αναπτυγμένα μόρια (όπως η τραζοδόνη) και τη δέσμευσή της για καταπολέμηση του στίγματος της ψυχικής υγείας.

Η Angelini Pharma δραστηριοποιείται απευθείας σε 15 χώρες απασχολώντας σχεδόν 3.000 άτομα και τα προϊόντα της κυκλοφορούν σε περισσότερες από 50 χώρες μέσω στρατηγικών συμμαχιών με κορυφαίους διεθνείς φαρμακευτικούς ομίλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ