Η Sanofi χρηματοδοτεί πρωτοβουλία για την βελτίωση της υγείας ασθενών με καρκίνο

Η υποβολή αιτήσεων αφορά τοπικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται ομάδες υποστήριξης ασθενών και επαγγελματικές οργανώσεις, καθώς και μη κερδοσκοπικά ιατρικά ιδρύματα, που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της ογκολογίας.

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η Sanofi εγκαινίασε την Πρωτοβουλία Συνεισφορών When Cancer Grows Old για το 2021 αναζητώντας προτάσεις για την υποστήριξη των ηλικιωμένων ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Η συγκεκριμένη παγκόσμια ευκαιρία χρηματοδότησης αξιοποιεί την προεργασία που έγινε το 2020, σύμφωνα με την οποία η εταιρεία παρείχε υποστήριξη σε δικαιούχους σε 5 χώρες και απευθύνεται σε τοπικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που εργάζονται για τη βελτίωση του ταξιδιού των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους. Οι αιτήσεις για την Πρωτοβουλία Συνεισφορών για το 2021 υποβάλλονται εδώ.

Η υποβολή αιτήσεων αφορά τοπικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται ομάδες υποστήριξης ασθενών και επαγγελματικές οργανώσεις, καθώς και μη κερδοσκοπικά ιατρικά ιδρύματα, που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της ογκολογίας. Οι συνεισφορές προορίζονται για την υποστήριξη δράσεων, είτε διά ζώσης είτε μέσω διαδικτύου, και/ή προγράμματα με στόχο την εκπαίδευση ασθενών, συζύγων/παιδιών/φροντιστών ασθενών, οργανώσεων ασθενών ή επαγγελματιών υγείας. Παρόλο που οι αιτήσεις προτείνεται να εστιάζουν σε έργα που αφορούν την υποστήριξη ηλικιωμένων ατόμων με καρκίνο, πρόκειται να εξεταστούν και τυχόν έργα που επικεντρώνονται στη βελτίωση της φροντίδας του καρκίνου για ασθενείς σε όλα τα στάδια του ταξιδιού τους με τη νόσο.

Οι οργανώσεις που έχουν εντοπίσει έργα τα οποία ενδεχομένως πληρούν τις προϋποθέσεις για λήψη χρηματοδότησης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Συνεισφορών When Cancer Grows Old, καλούνται να υποβάλουν την πρότασή τους έως τις 30 Απριλίου του 2021 μέσω της  online πύλης Παγκόσμιων Συνεισφορών της Sanofi.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ