Πρωτιά για την WATT+VOLT στα Franchise Awards

Η WATT+VOLT έλαβε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “Most Innovative Products & Services’’ για την υλοποίηση της στρατηγικής της στον τομέα της καινοτομίας

Σημαντική διάκριση απέσπασε η εταιρεία ενέργειας στα Franchise Awards, το θεσμό ο οποίος για περισσότερο από μια δεκαετία αποτυπώνει τις μελλοντικές τάσεις στον τομέα του franchising και της ελληνικής οικονομίας εν γένει.

Ειδικότερα, η WATT+VOLT έλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία “Most Innovative Products & Services’’ όπου διακρίνονται κάθε χρόνο οι κορυφαίες καινοτόμες υπηρεσίες-προϊόντα. Η αναγνώριση του έργου της WATT+WOLT πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την προσήλωση της εταιρείας στην καινοτομία και στην ανάπτυξη προϊόντων που καλύπτουν τις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

«Στη WATT+VOLT το δίκτυο franchise παίζει στρατηγικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση της αλυσίδας καταστημάτων μας, έτσι συνεχίζουμε να διευρύνουμε το δίκτυό μας, με όφελος διπλό. Και εμείς αναπτύσσουμε το στρατηγικό σχέδιο εξάπλωσή μας και οι περιοχές που ανοίγουν τα καταστήματά μας, ειδικά στην επαρχία και στα νησιά, επωφελούνται από την έλευση μιας υγιούς και κερδοφόρας επιχείρησης, όπως η WATT+VOLT. Συνεχίζουμε και τη νέα χρονιά με ανανεωμένη ενέργεια και όρεξη για νέες κατακτήσεις» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ