Κωτσόβολος και ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζουν τους νεοεισαχθέντες φοιτητές με εκπτώσεις και ειδικές προσφορές

Οι εισακτέοι φοιτητές, κάτοχοι της κάρτας πιστότητας AB Plus, θα μπορούν να κερδίζουν επιταγές έκπτωσης συνολικής αξίας 30 ευρώ με αγορές άνω των 500 ευρώ από τα καταστήματα Κωτσόβολος μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η Κωτσόβολος, σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προσφέρει μοναδικές προσφορές και δώρα στους φοιτητές με αφορμή την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς. Από την Τετάρτη 01/09 και μέχρι τις 30/09, οι εισακτέοι φοιτητές, κάτοχοι της κάρτας πιστότητας AB Plus, κερδίζουν επιταγές έκπτωσης συνολικής αξίας 30 ευρώ με αγορές άνω των 500 ευρώ από τα καταστήματα Κωτσόβολος. Οι επιταγές, θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας AB Bασιλόπουλος.

Η ενέργεια αφορά σε αγορές σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος και σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων της, δίνοντας την ευκαιρία στους φοιτητές μέσα από τη συνεργασία της εταιρείας με την ΑΒ Βασιλόπουλος, να συνεχίσουν τις αγορές της νέας τους αρχής, με ακόμα περισσότερες εκπτώσεις.

“Η έναρξη της πανεπιστημιακής φοίτησης παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι το πρώτο βήμα της ανεξαρτησίας και η επίσημη μετάβαση στην ενηλικίωση. Νέα ενδιαφέροντα, διαφορετικός τρόπος εκμάθησης, νέες παρέες, νέο σπίτι και νέο κεφάλαιο στη ζωή. Σε αυτό το νέο κεφάλαιο, η Κωτσόβολος βρίσκεται δίπλα στους νέους προσφέροντάς τους μοναδικές προσφορές και δώρα. Μία καλύτερη φοιτητική ζωή, με υπερσύγχρονο και ετοιμοπαράδοτο οικιακό εξοπλισμό, περιμένει όλους τους φοιτητές να την ανακαλύψουν στην Κωτσόβολος” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ