Δωρεά 100.000 ευρώ στο Πυροσβεστικό Σώμα από την Boehringer Ingelheim Ελλάς

Η φαρμακευτική εταιρεία αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των Ελλήνων πυροσβεστών που δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες, θα συνεισφέρει για την αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του Σώματος.

Η φαρμακευτική εταιρεία Boehringer Ingelheim Ελλάς με αίσθημα κατανόησης και ευαισθησίας στις δύσκολες ώρες που ακολουθούν την ανυπολόγιστη καταστροφή σε κάθε επίπεδο που προήλθε από τις πρόσφατες πυρκαγιές, στέκεται δίπλα στην πολιτεία και ενισχύει τη δύναμη του πυροσβεστικού σώματος σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό αντιπυρρικού αγώνα με το ποσό των 100.000 ευρώ.

Σε σχετική δήλωσή του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Αναγνωστάκης δήλωσε: «Είναι καθήκον μας να σταθούμε δίπλα στην πολιτεία στην προσπάθεια  πρόληψης και αντιμετώπισης της καταστροφής των δασών της χώρας μας. Η τεράστια οικολογική καταστροφή που βίωσε η Ελλάδα και η συνεπακόλουθη απώλεια ενός σημαντικού κεφαλαίου του Εθνικού μας πλούτου, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον επιτάσσει την έμπρακτη στήριξή μας. Η Boehringer Ingelheim θέλοντας να συμβάλλει στην έμπρακτη στήριξη αποφάσισε να συνδράμει στον αγωνα για την ενίσχυση της αντιπυρρικής προστασίας, στέλνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ήρωες πυροσβέστες που με κίνδυνο της ζωής τους πάλεψαν για την καλύτερη προστασία μας. Η ενίσχυση του πυροσβεστικού σώματος είναι μια άμεση απόφαση της εταιρείας στην προσπάθεια της να συνδράμει στην πολιτεία και στην προστασία του φυσικού πλούτου της χώρας μας.»