Attica Bank: Φέτος στις γιορτές χαρίστε περισσότερα δώρα με νέο καταναλωτικό δάνειο… που συμφέρει!

Για τις γιορτινές σας αγορές, το Καταναλωτικό δάνειο, Attica Συμφέρον, προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, σταθερό επιτόκιο 8,5% αποκλειστικά για όλες τις αιτήσεις που θα υποβληθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Δώρα πολλά και φέτος τα Χριστούγεννα! Δώρα για τον μπαμπά, τη μαμά, όλη τη φαμίλια, τους φίλους μας. Πώς θα τα καλύψετε όλα πιο εύκολα; Με την Attica Bank δίπλα σας! Για τις γιορτινές σας αγορές, το Καταναλωτικό δάνειο Attica Συμφέρον προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, σταθερό επιτόκιο 8,5% αποκλειστικά για όλες τις αιτήσεις που θα υποβληθούν έως τις 31
Δεκεμβρίου 2021.

Γιατί να το προτιμήσετε;

1. Υπολογίζετε τις δόσεις όπου κι αν βρίσκεστε– ακόμα και στον Βόρειο Πόλο (αν έχει σήμα!)

Η ευελιξία του δανείου ξεκινά πριν ακόμα το αποκτήσετε, καθώς η Attica Bank, συντονισμένη με τον ψηφιακό τρόπο ζωής μας, σας προσφέρει τη δυνατότητα να υπολογίσετε online μόνοι σας τις δόσεις του Attica Συμφέρον, συμπληρώνοντας απλά το ποσό που θέλετε και τους μήνες αποπληρωμής. Επισκεφτείτε τον υπολογιστή δανείου εδώ.

2. Το αξιοποιείτε για διαφορετικά δώρα- και όχι μόνο! Άλλος αγαπά την τεχνολογία, άλλος τις οικιακές συσκευές και ίσως κάποιος άλλος θέλει λίγη βοήθεια να καλύψει μία επισκευή στο σπίτι! Το δάνειο αυτό έχετε τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε όχι μόνο για δώρα, αλλά και για άλλους σκοπούς: οικιακές αγορές, αγορά εξοπλισμού.

Παράλληλα, μπορείτε να καλύψετε τα τρέχοντα έξοδα όπως τα σχολικά δίδακτρα, τα ιατρικά έξοδα ή ακόμα και οφειλές προς το δημόσιο κι έκτακτες εισφορές.

Το Attica Συμφέρον ισχύει για ποσά από 1.500 έως 25.000 ευρώ και διάρκεια: από 6 έως 60 μήνες για ποσό δανείου 1.000 – 5.000 ευρώ, από 6 έως 84 μήνες για ποσό δανείου 5.000,01 – €25.000 ευρώ. Η εξόφληση γίνεται σε μηνιαίες τοκοχρεωλυτικές δόσεις με πολλαπλούς τρόπους.

Για αναλυτικές πληροφορίες σε σχέση με τους λεπτομερείς όρους διάθεσης του Καταναλωτικού Δανείου Attica Συμφέρον της Attica Bank, απευθυνθείτε στα καταστήματα της Attica Bank ή καλέστε στο τηλέφωνο 210.366.9000 ή επισκεφθείτε το site της Attica Bank και υπολογίστε τις δόσεις σας online.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ