Η Τράπεζα Πειραιώς στο πλευρό των μικρών επιχειρήσεων με το πρόγραμμα «Ψωνίζω στη Γειτονιά»

Στην πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς έχουν ενταχθεί περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις απολαμβάνοντας ειδικά προνόμια και δημιουργώντας παράλληλα ένα ισχυρό δίκτυο συνεργασίας για τις ίδιες και τους πελάτες τους

Η Τράπεζα Πειραιώς στο πλαίσιο του σχεδίου της για τη στήριξη των μικρών εμπορικών επιχειρήσεων ενισχύει την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου με το πρόγραμμα «Ψωνίζω στη Γειτονιά».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στόχος του προγράμματος, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, είναι ο εκσυγχρονισμός και η ανάπτυξη του μικρομεσαίου επιχειρείν ώστε να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις που δημιούργησε η έλευση της πανδημίας.

Επισημαίνεται ότι το ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’ προάγει επίσης τον ψηφιακό μετασχηματισμό του μικρού επιχειρείν καθώς φέρνει σε άμεση επαφή τον επιχειρηματία με το ηλεκτρονικό banking και παράλληλα του ανοίγει δρόμους διαφήμισης και αναγνωσιμότητας μέσω του διαδικτυακού κόσμου, ενισχύοντας έτσι την αποτελεσματικότητα και ανταγωνιστικότητα των μικρών επιχειρήσεων.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ήδη 15.000 επιχειρήσεις που αποτελούν πλέον μέλη μιας «κοινότητας», όπου οι επιχειρήσεις απολαμβάνουν πολλαπλά προνόμια και οι καταναλωτές πελάτες τους σημαντικά κίνητρα. Έτσι, η πρωτοβουλία αυτή δημιουργεί μια βάση σταθερής συνεργασίας ανάμεσα στις επιχειρήσεις και τους πελάτες τους σε κάθε γειτονιά, προάγει το αίσθημα αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης, ενισχύοντας τις τοπικές οικονομίες και κοινωνίες.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’ απολαμβάνουν τα εξής προνόμια και προσφορές:

• Μια τυχερή επιχείρηση κερδίζει με κλήρωση 1.000 ευρώ κάθε εβδομάδα μέχρι 31/12/2021 για την κάλυψη λειτουργικών της εξόδων.

• Προβολή της επιχείρησης στο www.psonizostigeitonia.gr και στα προωθητικά μέσα του προγράμματος

• Δυνατότητα εξαργύρωσης yellows πελατών από το τερματικό POS της (εφόσον συμμετέχει στο yellow business)

• Εκπτώσεις και προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (εφόσον συμμετέχει στο yellow business )

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα www.psonizostigeitonia.gr για τις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις και για τα οφέλη από τη δική τους συμμετοχή.

Επίσης, κάθε εβδομάδα και μέχρι 31/12/2021, 100 τυχερές συναλλαγές σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, κερδίζουν με κλήρωση επιστροφή έως 30 ευρώ.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν μικρές ή πολύ μικρές επιχειρήσεις που διατηρούν φυσικό κατάστημα και δραστηριοποιούνται σε περισσότερους από 20 κλάδους της οικονομίας (άνθη – φυτά, αυτοκίνητα, βιβλιοπωλεία – παιχνίδια – ψυχαγωγία, ένδυση – υπόδηση – αθλητικά είδη, εστιατόρια – μπαρ – καφέ, ηλεκτρονικός και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, καλλυντικά – ομορφιά, κοσμήματα – οπτικά, υλικά – χρώματα και γενικώς είδη σπιτιού, τουριστικά, τρόφιμα – ποτά, φαρμακεία).

Το καινοτόμο πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο εντάσσεται στις δράσεις της για την υποστήριξη των μικρών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, θα εμπλουτίζεται με επιπλέον ενέργειες στηρίζοντας τον εκσυγχρονισμό, την ανάπτυξη και την προοπτική της μικρής επιχείρησης στο σύγχρονο περιβάλλον.