Η Τράπεζα Πειραιώς υποστηρικτής του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας 2020

H Τράπεζα ενθαρρύνει τη συμμετοχή στην ειδική έκδοση του Μαραθωνίου προσφέροντας 5.000 yellows στα μέλη του προγράμματος

Η Τράπεζα Πειραιώς, ως επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ ανέλαβε την υποστήριξη του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας στο πλαίσιο ενθάρρυνσης της άσκησης την εποχή της πανδημίας.

Ειδικότερα, η Τράπεζα Πειραιώς θα προσφέρει 5.000 yellows στα μέλη του προγράμματος που έκαναν χρήση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας τους για την εγγραφή τους στο Virtual Μαραθώνιο της Αθήνας.

Παράλληλα, η τράπεζα θα λάβει μέρος στην ειδική αυτή έκδοση του μαραθωνίου μέσω της ομάδας Piraeus Bank Winners Running Team, η οποία αποτελείται από 100 δρομείς-εργαζομένους.

Στο Virtual Μαραθώνιο της Αθήνας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στη διαδρομή της επιλογής τους για την οποία μπορούν να ορίσουν οι ίδιοι την ημέρα και την ώρα κατά την οποία θα αγωνιστούν.

Πληροφορίες στο link της εφαρμογής https://live.sporthive.com/event/9838 , εγγραφές στο  https://www.athensauthenticmarathon.gr/site/index.php/el/virtual-run-gr/register-vr-gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ