Η Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN δημιουργεί μια νέα εποχή στην ασφάλιση

Νέες υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας.

Επί 15 χρόνια η Anytime της INTERAMERICAN πρωταγωνιστεί στο χώρο της direct ασφάλισης, αλλάζοντας την ασφαλιστική αγορά, όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η εξέλιξη, η καινοτομία, ο σεβασμός και η υπευθυνότητα είναι μερικές από τις αξίες που τη χαρακτηρίζουν. Αφουγκράζεται προσεκτικά τις σύγχρονες ανάγκες μας και προσφέρει περισσότερες καθημερινές επιλογές που κάνουν τη θετική διαφορά στη ζωή μας.  

Η Anytime συνεχίζει να δημιουργεί προσιτά και εξατομικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα. Επιθυμεί να προσφέρει όμως και πολλά περισσότερα από ένα ασφαλιστήριο για το αυτοκίνητο ή το σπίτι. Προχωράει ένα βήμα πέρα από την παραδοσιακή έννοια της ασφάλισης και παρέχει αξιόπιστες και value for money λύσεις για σύγχρονες μετακινήσεις, αλλά και άνετη ζωή στο σπίτι. Για να το πετύχει, συνεργάζεται με πολλά πετυχημένα brands & startups, δημιουργώντας ένα εύρος υπηρεσιών που προσφέρουν την καλύτερη λύση στην κατάλληλη στιγμή και κάνουν την καθημερινότητά μας πιο ασφαλή, εύκολη και ευχάριστη.   

Ας ξεκινήσουμε με την καθημερινή μετακίνηση όπου αναδεικνύεται η ανάγκη για αξιόπιστες λύσεις που θα διευκολύνουν και θα φροντίσουν το όχημά μας, όταν χρειαστεί. Έτσι, σε συνεργασία με τον Autoduder, την 1η πλατφόρμα εύρεσης συνεργείου, μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε το καλύτερο και οικονομικότερο συνεργείο και να προγραμματίσουμε online το service του αυτοκινήτου μας.  

Επιπλέον, η Polispark, αλλά και η εφαρμογή ParkAround που εντάσσονται στους συνεργάτες της Anytime, δίνουν λύση στο πρόβλημα εύρεσης parking των μεγάλων αστικών κέντρων με τους αυξανόμενους ρυθμούς και την έντονη κίνηση στην πόλη, γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο.  

Περισσότερες δυνατότητες! Η Anytime επεξεργάζεται και εξελίσσει συνεχώς τις συνεργασίες της με τη Shell και τη Michelin, ώστε να μας εξασφαλίσει εκπτώσεις στα καύσιμα και την αλλαγή ελαστικών, αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες για τη φροντίδα και τη συντήρηση του αυτοκινήτου.  

Παράλληλα, φροντίζει τα ταξίδια μας να γίνονται με τον πιο ασφαλή τρόπο, σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας μαζί με το Meteo την υπηρεσία Meteo ROADS, μέσα από την οποία οι οδηγοί μπορούν να βλέπουν τις καιρικές συνθήκες σε όλο το οδικό δίκτυο και να κινούνται με άνεση και ασφάλεια, αποφεύγοντας τα έντονα καιρικά φαινόμενα.  

Προτάσεις και για εναλλακτικές επιλογές! Η Anytime επιθυμεί να συμβάλει πρώτη στους βιώσιμους και ποιοτικότερους τρόπους μετακίνησης υποστηρίζοντας την ηλεκτροκίνηση. Αναπτύσσει συνεργασία με την Kineo, για όσους επιλέγουν εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης (πατίνια, ποδήλατα), αλλά, προσφέρει και την επιλογή για εύκολη, γρήγορη και πιο οικονομική πρόσβαση σε σημεία φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων, μέσω της εφαρμογής Carge.  

Και ενώ όλοι έχουμε καλέσει κάποια στιγμή την Οδική Βοήθεια, η Anytime ενισχύει τη διαδικασία με την εφαρμογή Drive On, παρέχοντας έναν εύκολο, online τρόπο για να μπορούμε να ειδοποιούμε την Οδική Βοήθεια, με ένα κλικ από το κινητό μας. Και όχι μόνο! Με την πρωτοποριακή υπηρεσία Battery On the Spot, μας δίνει τη δυνατότητα να αντικαταστήσουμε, επιτόπου, την μπαταρία του αυτοκινήτου μας, σε όποιο μέρος μας εξυπηρετεί γρήγορα και οικονομικά, ενώ, επιπλέον, με τη βοήθεια της BEAT φτάνουμε στον προορισμό μας, χωρίς καθυστέρηση, εάν το όχημά μας χρειάζεται μεταφορά στο συνεργείο (επιλογής μας) για επισκευή.  

Για την Anytime σημασία έχει να φροντίζει ό,τι αγαπάμε περισσότερο. Για αυτό, δεν σταματά μόνο σε υπηρεσίες που αφορούν τα αυτοκίνητα των ασφαλισμένων της. Δημιουργεί μία ολοκληρωμένη φροντίδα για το σπίτι, εξασφαλίζοντας λύσεις για καλύτερη και ασφαλέστερη ζωή, όπως εκπτώσεις σε υπηρεσίες συναγερμού από την Atlas Security και καθαριότητας, σε συνεργασία με τον Douleutaras 

Στην εποχή των μεγαλύτερων τεχνολογικών προκλήσεων, η Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN έχει μοναδικό στόχο να αναπτύσσει συνεχώς αξιόπιστες και αποτελεσματικές συνεργασίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και δημιουργούν σχέσεις ικανοποίησης και εμπιστοσύνης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ