Διπλή διάκριση για την Ευρωπαϊκή Πίστη στα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2020»

Βραβεία στις κατηγορίες «Καλύτερη Εταιρεία Μεσαίας-Μικρής Κεφαλαιοποίησης 2020» και «Καλύτερη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων 2020» απέσπασαν Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ και Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management αντίστοιχα

Ο όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη απέσπασε διπλή διάκριση στα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2020». Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ, όπως γνωστοποιείται με ανακοίνωση, διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Εταιρεία Μεσαίας-Μικρής Κεφαλαιοποίησης 2020». Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί επιβράβευση της εταιρείας για τα θετικά αποτελέσματα και τη συμπεριφορά της απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό.

Αντίστοιχα η θυγατρική του ομίλου, Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management, απέσπασε το τρίτο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων 2020».

Υπενθυμίζεται ότι τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ» τα οποία αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού, διοργανώθηκαν από το περιοδικό ΧΡΗΜΑ για 18η συνεχόμενη χρονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ