Νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα από την Εθνική Ασφαλιστική

Νέες επενδυτικές δυνατότητες για τους ασφαλισμένους προσφέρει το πρόγραμμα FULL LIFE PLAN της ασφαλιστικής εταιρείας

Το νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα FULL LIFE PLAN παρουσίασε σήμερα η Εθνική Ασφαλιστική.

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της εταιρείας, χωρίς αρχικό κεφάλαιο και ξεκινώντας με ένα συγκεκριμένο ποσό τον μήνα, να «χτίσουν» σταδιακά ένα επενδυτικό κεφάλαιο το οποίο στη λήξη του μπορεί να εξυπηρετήσει τα μελλοντικά τους σχέδια και να συμβάλλει στην εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής των ιδίων και των αγαπημένων τους προσώπων.

Το FULL LIFE PLAN συνδέεται με επενδυτικά κεφάλαια τύπου «Lifecycle» και η διαχείριση της επένδυσης γίνεται από την BNP Paribas Asset Management,. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με στόχο να μειώνεται ο επενδυτικός κίνδυνος όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του, παρέχοντας έτσι δυνατότητα να ωφεληθεί ο ασφαλισμένος από τις ενδεχόμενα υψηλότερες αποδόσεις των μακροπρόθεσμων επενδύσεων κατά τη διάρκεια του, περιορίζοντας όμως ταυτόχρονα τον κίνδυνο απωλειών το χρονικό διάστημα πριν από τη λήξη. Παράλληλα το FULL LIFE PLAN εξασφαλίζει την οικονομική προστασία των αγαπημένων προσώπων του ασφαλισμένου σε περίπτωση απώλειας ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες οι ασφαλισμένοι μπορούν να αναζητήσουν στο Site (https://www.ethniki-asfalistiki.gr), σε έναν από τους πιστοποιημένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Εταιρίας ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή 18189 (Ελλάδα).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ