Με ξεχωριστά κάλαντα τα φετινά Χριστούγεννα των INTERAMERICAN-Anytime

Η INTERAMERICAN και η Anytime υποδέχονται τις γιορτές με μία πρωτοβουλία που επιμελήθηκε ο τομέας Εταιρικών Υποθέσεων και Υπευθυνότητας του ομίλου, με την δημιουργική σύμπραξη και προσφορά της ερμηνεύτριας Φωτεινής Δάρρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα βίντεο που είναι επισκέψιμο στο YouTube και έχει διάρκεια 23΄, με θέμα τα παραδοσιακά κάλαντα του τόπου μας. Το αφήγημα, βασισμένο σε πρόζες που εναλλάσσονται με κάλαντα, πέρα από την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS έχει δύο ακόμη πτυχές στον σκοπό:

  • τη χορηγική υποστήριξη της μουσικής παιδείας που καλλιεργεί ο Σπύρος Λάμπρου με την εξαιρετική Παιδική Χορωδία του,
  • τη διατήρηση της πολιτισμικής κληρονομιάς και πλούσιας λαογραφικής παράδοσης της Ελλάδος.

Η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου ψάλλει τα κάλαντα, παραδοσιακά στην αρχή αλλά και όπως τα λένε στην Πελοπόννησο, τη Ζάκυνθο, την Αμοργό, την Τήνο και την Κρήτη. «Το βίντεο αυτό έγινε για να μείνει ως συλλεκτικό, ώστε να το ξανακούμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Με αυτή την ενέργεια, προβάλλεται το λαμπρό φως της ελληνικής παράδοσης στα πρόσωπα των παιδιών για ένα πιο φωτεινό μέλλον και εμείς βρισκόμαστε κοντά τους με την καρδιά, τον νου και τις πράξεις. Επίσης, βρισκόμαστε κοντά σε κάθε πολίτη με ευχές για υγεία, φιλαλληλία και καλά συναισθήματα, που μας θωρακίζουν απέναντι στις δυσκολίες αυτής της περιόδου» επισημαίνει ο Γιάννης Ρούντος. Ο επικεφαλής του τομέα Εταιρικών Υποθέσεων και Υπευθυνότητας της INTERAMERICAN έγραψε και τα κείμενα μαζί με την Φωτεινή Δάρρα, που πρόσθεσε και τη συνεισφορά της την αφήγηση.

Το βίντεο είναι επισκέψιμο στον σύνδεσμο: https://youtu.be/tqFrcpPkS6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ