Η INTERAMERICAN τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης με ειδικές προσφορές

Η ασφαλιστική εταιρεία δίνει σε όλους την ευκαιρία μιας χαμηλού κόστους οφθαλμολογικής εξέτασης

Η INTERAMERICAN, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης στις 8 Οκτωβρίου, προχωρεί σε μια προσφορά για την υγεία των ματιών. Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρέχει στο ευρύ κοινό αδιακρίτως -και όχι μόνο στους ασφαλισμένους της- οφθαλμολογικό έλεγχο στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.

Η προσφορά θα ισχύει για έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί στις ιδιόκτητες υποδομές υπηρεσιών υγείας της INTERAMERICAN: στην κλινική Αθηναϊκή Mediclinic (πλατεία Μαβίλη) και στα πολυϊατρεία Medifirst βορείων (Μαρούσι) και νοτίων προαστίων (Αργυρούπολη), κατά το διάστημα από 21 Σεπτεμβρίου έως και 20 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η οφθαλμολογική προσφορά περιλαμβάνει έλεγχο: οπτικής οξύτητας, σχισμοειδούς λυχνίας, διάθλασης, χρωματικής αντίληψης και ακόμη, τονομέτρηση, κλινική εξέταση από τον οφθαλμίατρο και συνταγογράφηση φαρμάκων ή γυαλιών μυωπίας.

Ενδεικτικό της εμπειρίας του τομέα οφθαλμολογικών υπηρεσιών στις υποδομές της εταιρείας είναι το ότι κατά την τελευταία πενταετία έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 6.000 επισκέψεις από ασθενείς στα εξωτερικά ιατρεία της Αθηναϊκής Mediclinic και περισσότερες από 15.000 επισκέψεις στα δύο πολυϊατρεία Medifirst της INTERAMERICAN. Επίσης, έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 5.000 οφθαλμολογικές χειρουργικές επεμβάσεις στην κλινική.

Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη του Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Επιτροπής για την Πρόληψη της Τύφλωσης, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ