Business Voice #22 by emea.gr: Η φωνή των επιχειρήσεων

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Business Voice by emea.gr, η εβδομαδιαία και… φρέσκια «φωνή» των επιχειρήσεων, διαθέσιμη στην οθόνη σας όπως κάθε Σάββατο!

To emea.gr παρουσιάζει την εικοστή δεύτερη έκδοση και δεύτερη για τον Ιούνιο του 2023 της ηλεκτρονικής εφημερίδας του Business Voice, τη «φωνή» της ελληνικής επιχειρηματικής και οικονομικής σκηνής, ενημερώνοντας με σαφήνεια και πλούσια θεματολογία τον αναγνώστη.

Τα projects των επιχειρηματικών κολοσσών της χώρας μας, οι κινήσεις των επιλεγόμενων «μικρομεσαίων» επιχειρήσεων, η δημιουργικότητα των Startups, ο τομέας της ενέργειας, η ψηφιακή μετάβαση και ο μετασχηματισμός, οι τεχνολογικές εξελίξεις και οι δυναμικές κινήσεις των συστημικών τραπεζών, όλα βρίσκουν τη θέση τους στις ηλεκτρονικές σελίδες της Business Voice, μαζί φυσικά με άρθρα γνώμης, πολιτική ενημέρωση και «ζουμερές» παρασκηνιακές στήλες.

Με ένα στήσιμο φιλικό προς τον σύγχρονο αναγνώστη τόσο για τη «μεγάλη» οθόνη του υπολογιστή όσο και για τα τάμπλετ και τα κινητά τηλέφωνα, η Business Voice by emea.gr σας προσφέρει κάθε Σάββατο όλα όσα χρειάζεται να ξέρει κανείς επί των επιχειρηματικών, πολιτικών και οικονομικών ζητημάτων που απασχολούν την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ BUSINESS VOICE #22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ