Public: Απόκτησε κορυφαίες οικιακές συσκευές, σε super τιμές – έκπληξη και τις πληρώνεις … αργότερα!

Αποκλειστικά στο Public.gr και σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα θα βρεις μια μοναδική ποικιλία οικιακών συσκευών #PublicHome για να φτιάξεις το σπίτι των ονείρων σου.
[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

Έχεις πιάσει ποτέ τον εαυτό σου να χαζεύει κάποια ηλεκτρική συσκευή που θα ταιριάζει γάντι στον χώρο σου, αλλά δυσκολεύεσαι να την αγοράσεις τη δεδομένη στιγμή; Σου έχει τύχει ποτέ να χάλασε κάποια παλιά σου συσκευή και να πρέπει να την αντικαταστήσεις άμεσα; Η μήπως μία γενική ανανέωση στον χώρο σου θα ήταν ότι πρέπει για να σου φτιάξει τη διάθεση; Δεν χρειάζεται να ανησυχείς άλλο! Τα Public έχουν τη λύση για όλα όσα χρειάζεσαι. Τα Public διαθέτουν μια τεράστια ποικιλία από οικιακές συσκευές, μικροσυσκευές, προϊόντα τεχνολογίας και είδη σπιτιού, σε τιμές έκπληξη, για να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει.

Κορυφαίες οικιακές συσκευές, με κορυφαία shopping εμπειρία γίνεται; Έγινε!

Η ομάδα των Public, αποτελούμενη από άψογους επαγγελματίες, είναι εδώ για να καλύψει κάθε σου ανάγκη και να θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Είτε ψάχνεις το νέο σου ψυγείο, φούρνο, πλυντήριο, στεγνωτήριο, είτε οποιαδήποτε άλλη συσκευή για το… «σπιτικό» σου, οι κορυφαίες υπηρεσίες που σου προσφέρουν τα Public, θα κάνουν τις αγορές σου παιχνιδάκι!

Αποκλειστικά στο Public.gr μπορείς να αποκτήσεις τη συσκευή που θέλεις εύκολα, γρήγορα και ευέλικτα με την έξυπνη υπηρεσία πληρωμής “Public Now, Pay Later” με Klarna, πληρώνοντας σε 3 άτοκες δόσεις, ακόμα και χωρίς πιστωτική κάρτα.

Η Klarna είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς σήμερα και να το πληρώσεις αργότερα, εύκολα, γρήγορα και το κυριότερο χωρίς ψιλά γράμματα. Μόνο με την Klarna μπορείς να κάνεις τις αγορές σου σε 3 άτοκες δόσεις. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται τη στιγμή της αγοράς, ενώ οι υπόλοιπες δύο δόσεις προγραμματίζονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες.

Γνώρισε έναν νέο κόσμο αγορών με την Klarna

Η Klarna δεν είναι μονάχα ένας τρόπος πληρωμών, άλλα πολλά ακόμη. Μέσα από την εφαρμογή της Klarna την οποία μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν στο κινητό σου, ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος κόσμος αγορών. Καταρχάς, μπορείς να ενημερώνεσαι άμεσα για όλες τις καλύτερες προσφορές της αγοράς και να γλυτώσεις πολλά χρήματα. Ρύθμισε τις ειδοποιήσεις σου κατάλληλα και βρες τα πάντα στην καλύτερη τιμή. Μάθε πρώτος/πρώτη τις αποκλειστικές προσφορές από τα αγαπημένα σου brands.

Μπορείς να κάνεις τα πάντα μέσα από την εφαρμογή. Έχεις τον απόλυτο έλεγχο των αγορών σου. Μπορείς να κάνεις μια πληρωμή νωρίτερα, ή να μεταφέρεις τις πληρωμές σου για αργότερα. Επίσης, μπορείς να παρακολουθήσεις την παράδοση της παραγγελίας σου ή να υποβάλεις αίτημα επιστροφής. Και το καλύτερο; Πάντα θα γνωρίζεις πόσο θα χρεώνεσαι και πότε. Η Klarna διασφαλίζει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πληρωμή αν δεν αποσταλεί  πρώτα η παραγγελία σου.

 

Αγόρασε τις οικιακές συσκευές που χρειάζεσαι με όποιον τρόπο εσύ θέλεις!

Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις τις αγορές σου με διαφορετικό τρόπο, μπορείς να δοκιμάσεις το πρόγραμμα χρηματοδότησης Flex Pay σε ένα από τα φυσικά καταστήματα Public. Με το Flex Pay, μπορείς να πληρώσεις έως 36 δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, ενώ ορίζεις εσύ τον χρόνο αποπληρωμής, καθώς και το επιθυμητό ποσό κάθε δόσης.

Οι υπηρεσίες που σου προσφέρουν τα Public δεν τελειώνουν όμως εδώ! Τώρα, με την υπηρεσία γρήγορης παράδοσης Next Day Delivery μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία από 100.000 κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας, οικιακών συσκευών, γραφείου και παιχνιδιών και να τα έχεις στην πόρτα σου την επόμενη κιόλας εργάσιμη ημέρα. Τέλος, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, χάρη στην υπηρεσία All In One Delivery σου δίνεται η δυνατότητα παράδοσης και εγκατάστασης οικιακών συσκευών σε μία και μόνο επίσκεψη!

Καλώς ήρθες στον κορυφαίο προορισμό για οικιακές συσκευές και είδη σπιτιού στην Ελλάδα

Τα Public σου προσφέρουν τις καλύτερες και πιο ξεχωριστές προτάσεις για οικιακές συσκευές και είδη σπιτιού, για να απολαύσεις τη ζωή με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Δες τις υπέροχες επιλογές που σου δίνει η νέα εποχή #PublicHome στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και φτιάξε το σπίτι των ονείρων σου, χωρίς να χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. [/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ