Ελληνικό: Προχωρούν με ταχείς ρυθμούς τα έργα- Η Ελλάδα αποκτά θέση στον διεθνή επενδυτικό χάρτη

Παρά τις νέες προκλήσεις το έργο του Ελληνικού προχωράει κανονικά με βάση τον σχεδιασμό και αυτό οφείλεται στην πλήρη εξασφάλιση της χρηματοδότης του έργου.

Το Ελληνικό είναι ένα κοινό όραμα πολύ μεγαλύτερο από τετραγωνικά μέτρα και όλα τα άλλα. Είναι ένα όραμα να αναδειχθεί η χώρα μας στον διεθνή επενδυτικό χάρτη εκεί που της αξίζει και να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Να έχουμε μια ελληνική εταιρεία που να μας βγάζει ασπροπρόσωπους στο εξωτερικό, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου, ολοκληρώνοντας την αναλυτική παρουσίαση της εξέλιξης επιμέρους έργων της μεγαλύτερης αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τα εργοτάξια να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο στην έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Ο κ. Αθανασίου επισήμανε ότι το όραμα αυτό δεν αφορά μόνον την ανάδειξη των δυνατοτήτων μας σε επίπεδο εκτέλεσης έργων με την υλοποίηση κορυφαίων διεθνών αρχιτεκτονικών σχεδίων, αλλά πρωτίστως στην ανάδειξη του αξιακού μας συστήματος στη διαδικασία υλοποίησης του έργου που θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε διεθνές επίπεδο, στη δυνατότητα κινητοποίησης ανθρώπινου δυναμικού που με κατάλληλα κίνητρα επιστρέφει ξανά στην Ελλάδα. Ο κ. Αθανασίου έκανε αναφορά και στη στήριξη του Σπύρου Λάτση (του βασικού μετόχου) που πιστεύει στο έργο και το στηρίζει σε κάθε του πρόκληση και δυσκολία.

Διαβάστε περισσότερα στο govnewsGR.