Dialectica: Προσφέρει το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον για δεύτερη συνεχή χρονιά

Η εταιρεία συμπεριλήφθηκε στη λίστα Best Workplaces TM Europe 2022 του Great Place to Work Institute, αλλά και στη λίστα των Financial Times με τις 1000 Ταχύτερα Αναπτυσσόμενες Εταιρείες στην Ευρώπη.
[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

Η Dialectica, η ελληνική information services εταιρεία που προσλαμβάνει 40+ άτομα σε μηνιαία βάση, συμπεριλήφθηκε στη λίστα Best Workplaces TM Europe 2022 του Great Place to Work Institute για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η εταιρεία κατέλαβε την 32η θέση στην κατηγορία των επιχειρήσεων μεσαίου μεγέθους με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη. Συνολικά για το 2022, 150 εταιρείες από όλη την Ευρώπη βραβεύτηκαν ως Best Workplaces.

Από την ίδρυσή της, το 2015, η Dialectica ακολουθεί μια πρωτοποριακή ανθρωποκεντρική στρατηγική, με έμφαση στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων της. Χάρη στο ταλέντο, την κατάρτιση και την εξέλιξη των ανθρώπων της σε συνδυασμό με το καινοτόμο business model της, η Dialectica έχει αποσπάσει συνολικά 7 διεθνείς και εγχώριες αναγνωρίσεις τα τελευταία 3 χρόνια.

 
Με όραμα να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων παγκοσμίως, η Dialectica δίνει πρόσβαση σε θεσμικούς επενδυτές, συμβουλευτικές εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις σε real-time πληροφορίες για να αξιολογήσουν επενδυτικές συμφωνίες εκατομμυρίων. Μετρώντας 5 διεθνή γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο, Μόντρεαλ, Βανκούβερ και Νέα Υόρκη, η Dialectica προσλαμβάνει 40+ άτομα το μήνα στα γραφεία της στην Αθήνα. Στόχος της επιχείρησης είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να αποκτήσει μια δυνατή παγκόσμια παρουσία με νέα γραφεία σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία και 1200+ εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο.
[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ