LG και ΠΑΕ ΑΕΚ «φτερουγίζουν» μαζί για 6η χρονιά

Η γνωστή εταιρεία θα είναι «Επίσημος Υποστηρικτής» των «κιτρινόμαυρων» και την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η LG Electronics και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα συνεχίσουν να «πετούν» μαζί, για 6η συνεχόμενη χρονιά. Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας τους και για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με την LG να παραμένει «Επίσημος Υποστηρικτής» της «κιτρινόμαυρης» ομάδας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG θα συνεχίσει να προβάλλεται σε αποκλειστική βάση σε όλα τα επίσημα ψηφιακά μέσα της ομάδας.

Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη χορηγία έρχεται να προστεθεί στις δράσεις της LG στον άξονα του αθλητισμού, στον οποίο η εταιρεία επενδύει διαχρονικά.

Όμως η συνεργασία των δύο πλευρών δεν σταματάει στην επέκταση της χορηγικής τους σχέσης. Θυμίζουμε πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη μετάβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ στη νέα αγωνιστική της έδρα, στην «OPAP Arena».

Η LG δεν θα μπορούσε ν’ απουσιάσει από το σημαντικότερο γεγονός στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Για τρία χρόνια, λοιπόν, θα είναι (και) ο αποκλειστικός «Stadium Technology Partner». Θα παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων ψηφιακής απεικόνισης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, καλύπτοντας στον μέγιστο βαθμό τις ανάγκες του γηπέδου.

Ο managing director της LG Electronics, Άρης Κουτελός, δήλωσε σχετικά: «Κάθε χρονιά που ανανεώνεται η συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μεγάλη χαρά για εμάς και ιδιαίτερα φέτος που ανακοινώσαμε τη χορηγική μας συμμετοχή στο νέο γήπεδο της ομάδας ως αποκλειστικός τεχνολογικός πάροχος.

Η συνεργασία μας είναι εξαιρετικά σημαντική, όχι μόνο γιατί ο αθλητισμός αποτελεί κύριο πυλώνα της στρατηγικής μας, αλλά γιατί νιώθουμε την ανάγκη να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στον αθλητικό χώρο που έχει πληγεί σημαντικά λόγω της πανδημίας».

Ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Καραούζας, ανέφερε: «Συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία, η οποία βασίζεται σε αμοιβαία οφέλη και στο συνεργατικό πνεύμα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η συνεργασία μας αναπτύσσεται σε πολλαπλά επίπεδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ