Premium Real Estate Expo: Στο MEC Παιανίας χτυπάει η «καρδιά» των ακινήτων στην Ελλάδα

Η εξειδικευμένη έκθεση επιστρέφει δυναμικά από τις 13 έως τις 15 Μαΐου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, πλήρως ανανεωμένη και με νέες ψηφιακές δυνατότητες.

Πλήρως ανανεωμένη και με νέες ψηφιακές δυνατότητες επιστρέφει η εξειδικευμένη έκθεση για το Real Estate «Premium Real Estate Expo», η οποία θα φιλοξενηθεί από τις 13 έως τις 15 Μαΐου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές, η μεγάλη συμμετοχή του κλάδου στην πρώτη διοργάνωση ανέδειξε την ανάγκη των συνεργασιών, εξωστρέφειας και συνεχούς ενημέρωσης για τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις.

Για το 2022, η Premium Real Estate Expo, έχει προετοιμαστεί ώστε να συγκεντρώσει όλο τον κλάδο του Real Estate, όπως εξειδικευμένους επαγγελματίες, μεσίτες, διαχειριστές ακινήτων και επενδύσεων, από το χώρο των ασφαλειών, των κατασκευών, της αρχιτεκτονικής, προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του κλάδου.

Επιπλέον, η έκθεση ενισχύει την παρουσία της και διαδικτυακά, καταρρίπτοντας γεωγραφικούς περιορισμούς και δίνοντας την δυνατότητα σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για ακίνητα στην ελληνική επικράτεια να βρουν τον κατάλληλο συνεργάτη.

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας www.vrexpogreece.com, οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να συνάψουν B2B συναντήσεις με εκπροσώπους μεγάλων γραφείων Real Estate, funds, οικονομικούς συμβούλους και νέους πελάτες από όλο τον κόσμο.

Η δεύτερη Premium Real Estate Expo εμπλουτίζεται με τη διεξαγωγή ενός διήμερου συνεδρίου Real Estate Forum. Στόχος του συνεδρίου είναι να προσφέρει σοβαρή και έγκυρη ενημέρωση στα σημαντικότερα και πιο επίκαιρα θέματα που απασχολούν επιχειρηματίες του κλάδου, επενδυτές και κοινό. Τα θέματα του Συνεδρίου θα αναπτύξουν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές παρουσιάζοντας το μέλλον και τις τάσεις του Real Estate στη χώρα μας.

Η 2η Premium Real Estate Expo βρίσκεται υπό την αιγίδα και διοργανώνεται με τη συνεργασία του «Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών – Αττικής» (ΣΜΑΣΑΑ) και του κορυφαίου επαγγελματικού portal αγγελιών από επαγγελματίες μεσίτες e-akinita.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου με επίσημους προσκεκλημένους της διεθνούς και εγχώριας αγοράς real estate.

Η έκθεση τελεί επίσης υπό την αιγίδα του Ελληνοκινέζικου Εμπορικού επιμελητηρίου καθώς και του Ελληνοτουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ