Για 9η συνεχόμενη χρονιά, οι εθελοντές της Κωτσόβολος στηρίζουν την «Κιβωτό του Κόσμου»

Η Κωτσόβολος υλοποιεί κάθε χρόνο πάνω από 100 δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα.

Η ομάδα εθελοντών της Κωτσόβολος συγκέντρωσε σχολικά είδη, τρόφιμα και είδη προσωπικής φροντίδας και υγιεινής για τις οικογένειες που στηρίζονται από την «Κιβωτό του Κόσμου».

Για 9η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία και οι εθελοντές της κατάφεραν να προσφέρουν πάνω από μισό τόνο πράγματα και τα παρέδωσαν την περασμένη Τετάρτη (22/9) στις κεντρικές εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου» με παρουσία εθελοντών της εταιρείας.

Η Κωτσόβολος υλοποιεί κάθε χρόνο πάνω από 100 δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα, έχοντας στο πλευρό της πιστούς εθελοντές από το ανθρώπινο δυναμικό της. Με διαχρονικές δράσεις, όπως το Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια, η Ημέρα Καλής Πράξης, το Δεύτερο Σπίτι, η στήριξη των Κοινωνικών μας Εταίρων, «Χαμόγελο του Παιδιού», «Κάνε Μία Ευχής Ελλάδος», ΕΛΕΠΑΠ, «Κιβωτός του Κόσμου», αλλά και σημαντικές μεμονωμένες ενέργειες η εταιρεία επιστρέφει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που έχει λάβει από τους πελάτες της στα 71 χρόνια λειτουργίας της και κάνει πράξη τη φιλοσοφία της για μία καλύτερη ζωή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ