Daikin: Νέα λειτουργία για τον έλεγχο της ποιότητας του αέρα

Το Daikin Altherma HPC παρέχει ακριβή και αποδοτική θέρμανση και ψύξη με υψηλή ποιότητα εσωτερικού αέρα, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και υγεία στους ενοίκους καθώς και καλύτερη ενεργειακή απόδοση.

Η νέα λειτουργία παρακολουθεί και βελτιώνει διαρκώς τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα

Το επιδαπέδιο μοντέλο Daikin Altherma HPC τώρα περιλαμβάνει ένα επιτοίχιο μηχανισμό ελέγχου που μετράει διαρκώς το διοξείδιο του άνθρακα σε ένα δωμάτιο.Όταν τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα ξεπεράσουν τα προκαθορισμένα όρια, ο μηχανισμός ελέγχου αυτόματα ανοίγει έναν αποσβεστήρα στον αγωγό αντλίας θερμότητας.Ο ανοιχτός αποσβεστήρας επιτρέπει στον καθαρό αέρα να μπεί στο κτίριο.Ο εισερχόμενος καθαρός αέρας τότε θερμαίνεται ή ψύχεται ανάλογα με την επιθυμητή θερμοκρασία απο το HPC. Η ενσωμάτωση της θέρμανσης και της ψύξης με την ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων παρέχει βέλτιστες θερμοκρασίες και βέλτιστη ποιότητα αέρα.

 

 

Η Daikin δεσμεύεται για καλύτερη ποιότητα εσωτερικού αέρα

Η λειτουργία IAQ αναφέρεται στην ποιότητα του αέρα σε ένα δωμάτιο, αέρα τον οποίο οι ένοικοι αναπνέουν κάθε μέρα. Ο ποιοτικός έλεγχος του εσωτερικού αέρα είναι σημαντικός αφού περνάμε το 90% της ζωής μας σε εσωτερικούς χώρους. Η ποιότητα του εσωτερικού αέρα που δεν έχει περάσει από κάποια επεξεργασία μπορεί να είναι από 2 έως 5 φορές πιο κακής ποιότητας από τον εξωτερικό αέρα.Ρύποι που βρίσκονται στον εσωτερικό αέρα περιλαμβάνουν γύρη, βακτήρια, μούχλα, σπόρους, ιούς, μικρόβια, μύκητες, σωματίδια και πτητικές οργανικές ενώσεις.

“Η ομάδα ανάπτυξης της Daikin συνεχώς αναζητά νέους τρόπους για να βελτιώσει τα προϊόντα μας με λειτουργίες σημαντικές για ιδιοκτήτες πολυκατοικιών, ενοίκους και για το περιβάλλον.Γι’ αυτό, μαζί με τη θέρμανση και την ψύξη, ο αγωγός αντλίας θερμότητας επιτρέπει τον έλεγχο της ποιότητας του εσωτερικού αέρα.Μία πραγματικά προστιθέμενη αξία για τα σπίτια των ανθρώπων.”, είπε ο Patrick Crombez, γενικός διευθυντής θέρμανσης και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Daikin Europe.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ