Αυτοί είναι οι 10 φιναλίστ του 8ου Envolve Award Greece

Η ανακοίνωση των νικητών του 8ου Envolve Award Greece θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Ιουνίου στις 19.00, με την παρουσία εκπροσώπων από την ελληνική κυβέρνηση και το οικοσύστημα των startups.

Το Envolve Entrepreneurship ανακοίνωσε σήμερα τους 10 φιναλίστ του 8ου Envolve Award Greece, οι οποίοι διεκδικούν άτοκη χρηματοδότηση, καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης. Οι φιναλίστ προέρχονται από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο και δραστηριοποιούνται στους κλάδους της τεχνολογίας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών (FinTech), του λιανεμπορίου (Retail Tech), της εκπαίδευσης, της τεχνολογίας, του τουρισμού, των τροφίμων και ποτών και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η ανακοίνωση των νικητών του 8ου Envolve Award Greece θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Ιουνίου στις 19.00, με την παρουσία εκπροσώπων από την ελληνική κυβέρνηση και το οικοσύστημα των startups. Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση θα παραστούν, είτε δια ζώσης είτε μέσω οπτικοακουστικών μέσων, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, εκπροσωπώντας την Προεδρία της Κυβέρνησης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, και η Υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή.  Το οικοσύστημα καινοτομίας θα εκπροσωπήσουν, μεταξύ άλλων, η Μυλαίδη Στούμπου της Microsoft, η Μαρίνα Χατσόπουλος της Levitronix Technologies, καθώς και o Peter Economides και o συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Ferryhopper, Χρήστος Σπαθαράκης.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη στην ATRAKTOS και θα μεταδοθεί ζωντανά στην πλατφόρμα webcast της Chorus Call Hellas, σε Ελληνικά και Αγγλικά. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ: https://87399.choruscall.eu/links/envolveawards.html.

Περισσότερα στο startupper.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ