Συνεργασία για την προώθηση της επιστημονικής γνώσης στο τομέα ανάπτυξης ακινήτων

Νέα συνεργασία ανακοίνωσε η «newdeal real estate group»

Tην συνεργασία της με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (EKΠΑ) ανακοίνωσε η «newdeal real estate group» στον όμιλο της οποίας ανήκει η Ακαδημία real estate (REAN). Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα αγκαλιάζει τον κλάδο της ανάπτυξης ακινήτων και προσφέρει επιστημονική γνώση την οποία και την πιστοποιεί με εξετάσεις για τους υποψηφίους αλλά ενεργούς επαγγελματίες.

Η συνεργασία της «newdeal» με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προσφέρει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες αλλά και στους υποψηφίους συμβούλους/μεσίτες, επαγγελματίες του τομέα ανάπτυξης ακινήτων να ανταποκριθούν τις αυξανόμενες απαιτήσεις γνώσεων για την οικονομία και την κοινωνία. Επιπλέον μέσω των προγραμμάτων της δια βίου εκπαίδευσης της «newdeal» το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας παρακολουθεί τις αλλαγές που συντελούνται και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο επάγγελμά του. Η ποιότητα και η επάρκεια γνώσεων πιστοποιείται έπειτα από εξετάσεις στo πλαίσιo της συνεργασίας της «newdeal» με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η Ακαδημία Real Estate της newdeal προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες και υποψηφίους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών διαμεσολάβησης και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας (Σύμβουλοι, Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων, διαχειριστές ακίνητης περιουσίας, κ.α).

Με την νέα συνεργασία ο καθηγητής του ΕΚΠΑ Νικόλαος Ηρειώτης και Διευθυντής του εργαστηρίου “Εκπαίδευσης και Εφαρμογών Λογιστικής” σε συνεργασία με τον καθηγητή Δημήτριο Βασιλείου και Διευθυντή του εργαστηρίου Τραπεζικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ αναλαμβάνουν: τόσο την αξιολόγηση του επιπέδου των γνώσεων των εκπαιδευόμενων όσο και την επίβλεψη της συνολικής εκπαιδευτικής υλοποίησης της επιμόρφωσης των εκπαιδευόμενων, όσον αφορά την διδασκαλία.

Ειδικότερα, ο καθηγητής Νικόλαος Ηρειώτης έχει την πλήρη ακαδημαϊκή ευθύνη της εξέτασης με σκοπό την αξιολόγηση του επιπέδου των γνώσεων των εκπαιδευόμενων και τον έλεγχο συγγραμμάτων και λοιπού εκπαιδευτικού υλικού, διδασκόμενης ύλης, επιλογής εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων, ώστε το τελικό εκπαιδευτικό επίπεδο των εκπαιδευόμενων να είναι ικανό για να συμμετέχουν στην σχετική εξεταστική διαδικασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ