Η Πλαίσιο Computers συμμετέχει στο πρόγραμμα voucher για την στήριξη μαθητών και φοιτητών

Μέσω του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» 560.000 μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές θα μπορούν να εξαργυρώσουν επιταγή 200 ευρώ για την αγορά tablet, laptop ή desktop

Στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα», που έχει ως στόχο την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα, συμμετέχει η Πλαίσιο Computers.

Το πρόγραμμα χορηγεί σε 560.000 δικαιούχους, μαθητές και φοιτητές ηλικίας 4 – 24 ετών, επιταγή (voucher) ύψους 200 ευρώ, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί για την απόκτηση desktop, laptop ή tablet.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο δικαιούχος μπορεί να εξαργυρώσει το voucher των 200 ευρώ μέσω του site plaisio.gr, του τηλεφωνικού κέντρου (12 ώρες / 6 ημέρες την εβδομάδα) ή σε ένα από τα καταστήματα Πλαίσιο. Με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει ο δικαιούχος να πραγματοποιήσει την εξαργύρωση, θα έχει δίπλα του πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την αγορά έναν εξειδικευμένο συνεργάτη για την «Ψηφιακή Μέριμνα» για να του λύσει όλες τις απορίες και να εξυπηρετηθεί άμεσα. Μάλιστα, για όποιον επισκέπτεται ένα από τα καταστήματα Πλαίσιο, υπάρχει ειδικό σημείο εξυπηρέτησης εκτός του καταστήματος για την ταχύτερη εξυπηρέτησή του.

Σημειώνεται ότι για την Πλαίσιο Computers, ο πυλώνας «εκπαίδευση» αποτελεί πεδίο ευαισθητοποίησης εδώ και πολλά χρόνια, και η συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» έρχεται ως συνέχεια των ενεργειών που έχουν πραγματοποιηθεί και σχετίζονται με την εκπαίδευση. Ανάμεσα στις ενέργειες αυτές είναι η δωρεά tablet σε 87 σχολεία ακριτικών και δύσκολα προσβάσιμων περιοχών στην Ελλάδα, η δημιουργία της πρώτης STEM Library σε δημόσιο σχολείο της Αττικής και η δωρεά δεκάδων χιλιάδων σχολικών τσαντών σε δημοτικά και νηπιαγωγεία ολόκληρης της χώρας, μια ενέργεια που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2016.

Το πρόγραμμα «Ψηφιακής Μέριμνας» υλοποιείται υπό την αιγίδα των υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την Κοινωνία της Πληροφορίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να μπουν στον σχετικό σύνδεσμο ή να καλέσουν στο 210 2895000 ή να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα της Πλαίσιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ